Continuă problemele la Antena 1! Ce vedete mai riscă să fie date afară?

Săptămânile trecute, mai multe vedete de la Antena 1 au rămas fără loc de muncă, după ce emisiunile la care fuseseră angajaţi au ieşit din grila de programe, din cauza audienţelor slabe.

Printre cei care au fost anunţaţi de conducerea trustului Intact că se renunţă la serviciile lor sunt întreaga echipă de la „Serviciul Român de Comedie“ (insclusiv Jojo, Toni Grecu, Gina Pistol, Alexandru Papadopol şi Alice Dumitrescu, soţia lui Horia Brenciu) şi unele vedete care făceau parte din echipa show-ului „Dansează printre stele“ (Lili Sandu, Victor Slav şi Igor Munteanu).

„Se oprește colaborarea dintre trustul Intact și Serviciul Român de Comedie. Motivul este legat de performanțele ultimelor ediții. Ne-au spus că, din punct de vedere al audienței, sunt nevoiți să oprească emisiunea și să taie din costuri. Avem două proiecte TV la care lucrăm, care vor intra în funcțiune la începutul anului viitor“, a spus Toni Grecu pentru Pagina de Media.

Una dintre vedetele care a scăpat de concediere se pare că este Mihai Petre, care era jurat la „Dansează printre stele“. Potrivit informaţiilor oferite de tabloide, Mihai Petre va colabora în continuare cu Antena 1 pentru o nouă emisiune, „Romanian Idol“.



Pe lângă valul de concedieri care a avut loc, cei de la WOWbiz scriu că şi alte vedete se află în pericol de a fi date afară de la Antena 1. În urmă cu aproximativ o săptămână, apăruseră informaţii potrivit cărora Connect-R ar putea rămâne fără job-ul de la trustul Intact. Sursa citată nota că artistului i s-a urcat celebritatea la cap, iar nimeni nu se mai poate înţelege cu el.

„Connect-R e ca un ghimpe în coaste, la 'Next Star'. Cred că îl mai ţin în emisiune pentru că mai are contract şi este foarte popular. Dar îi scoate din sărite pe cei din echipă, pentru că face cam ce vrea, nu ce i se spune. Nu prea ascultă şi nu prea e de acord să facă ce spun producătorii“, a spus un apropiat de-al cântăreţului.

Recent, cei de la WOWbiz au anunţat că şi Lora are probleme la Antena 1, motivul fiind acelaşi ca şi la Connect-R. Artista nu mai este agreată de colegii ei de la „Te cunosc de undeva“, care o bârfesc şi spun despre aceasta că nu-şi mai cunoaşte lungimea nasului.

„Pe Lora nu prea o mai suportă nimeni, pentru că e fiţoasă şi îngâmfată. Se crede mare cântăreaţă şi divă. I s-a urcat succesul la cap. Singura care-i închide gura este Maria Buză. Actriţa este o tipă inteligentă, care ştie exact ce să spună şi când să spună. De cele mai multe ori, cântăreaţa rămâne fără cuvinte. Ceilalţi se prind imediat că Maria o taxează pe Lora cu fiecare ocazie“, au spus, pentru WOWbiz, surse din trustul Intact.

19 Noiembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabriel pe 19 Nov 2014, 15:47
    Despre vedete

    De când acest Connect-R este vedetă?!

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod