Jennifer Lopez strălucește în costum de baie la 49 de ani

de Daniel Dumitrescu, 17 Septembrie 2018

Vedeta a postat pe Instagram două imagini în care arată senzațional. Ea s-a pozat într-un costum de baie portocaliu și pare mai tânără cu 20 de ani.

Mai are un pas până la pragul celor 50 de ani, dar J Lo continuă să înfrunte trecerea timpului și să rămână tânără. Foarte ocupată cu activitatea sa muzicală, artista a găsit puțin timp și pentru a se relaxa, înainte de show-ul pe care urma să-l susțină duminică la Las Vegas.

Artista s-a pozat într-un costum de baie portocaliu, dintr-o piesă, care îi venea perfect. Cu un decolteu amplu și celebrul ei posterior la vedere, Jennifer Lopez și-a pus ochelarii de soare și parcă s-a întors în timp, pe vremea când avea 30 de ani.

Într-o altă imagine publicată pe Instagram, cântăreața stă întinsă pe spate și privește spre camera foto, de data aceasta fără ochelarii de soare.

Bronzată și cu un ruj roz strălucitor, J Lo arată senzațional.

Jennifer s-a pozat înainte de a susține unul dintre ultimele sale concerte din cadrul seriei "All I Have" de la Las Vegas. Contractul ei a început în 2016 și a cuprins 120 de recitaluri, din care au mai rămas doar șapte după cel de duminică seară. Ultimul show în Las Vegas este programat pe 29 septembrie, scrie Daily Mail.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod