Jennifer Lopez strălucește în costum de baie la 49 de ani

de Daniel Dumitrescu, 17 Septembrie 2018

Jennifer Lopez arată senzațional în ultimele poze de pe Instagram


Iubitul cântăreței, Alex Rodriguez, a fost și el prezent la concertul de duminică, așa cum face la fiecare show de când sunt împreună. Relația lor a început în februarie 2017, iar cei doi s-au logodit anul acesta.

Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori: cu ospătarul cubanez Ojani Noa în perioada februarie 1997 - ianuarie 1998, cu dansatorul Chris Judd în perioada septembrie 2001 - iunie 2002 şi cu cântăreţul Marc Anthony în perioada iunie 2004 - aprilie 2012. Vedeta americană a avut relaţii şi cu alţi doi bărbaţi celebri din showbiz, precum rapperul P.

Diddy şi actorul Ben Affleck.

Născut la 27 iulie 1975, Alexander Emmanuel "A-Rod" Rodriguez are origini dominicane şi este considerat unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria campionatului profesionist de baseball din Statele Unite, Major League Baseball (MLB), în care a evoluat timp de 22 de sezoane pentru cluburile Seattle Mariners, Texas Rangers şi New York Yankees.

În august 2016, Jennifer Lopez s-a despărţit de Casper Smart, după o relaţie de cinci ani, punctată de certuri şi împăcări succesive.Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod