Iulia Vantur, indiana

Iulia Vântur a ajuns regina neîncoronată a Indiei şi o supervedetă internaţională!


Salman Khan cu Pamela Anderson
Salman Khan se dă în vânt după blonde, aici, alături de Pamela Anderson

La început fără şanse, Iulia Vântur a fost acceptată de familia starului indian


Iulia Vântur a pornit în această relaţie fără a-i da nimeni vreo şansă. O femeie frumoasă din România nu poate reprezenta decât o aventură de o noapte pentru Regele Salman Khan, dar a avut răbdare, a păstrat secretul, nu s-a lăudat, nu a publicat imagini cu ea şi actorul pe Facebook, i-a respectat intimitatea şi, încet, încet, i-a demonstrat că merită ca acesta să aibă încredere în ea.
Ultimul lucru pe care şi-l doreşte o vedetă ca Salman Khan e ca popularitatea lui să fie scopul unei relaţii. Probabil că a trecut de multe ori printr-o astfel de situaţie. Iulia Vântur nu i-a dovedit doar faptul că ţine la el, dar şi că e o persoană matură care ştie cum se păstrează o relaţie de acest tip.
Şi nu numai atât, Iulia Vântur a fost acceptată şi de familia vedetei indiene. În urmă cu câteva zile, frumoasa blondă a fost fotografiată în aeroport, fiind alături de mama îndrăgitului actor.
În India, familia are o mare importanţă, iar mamele băieţilor pot binecuvânta sau distruge o relaţie a fiului. Această ieşire în public a Iuliei Vântur alături de mama lui Salman Khan semnifică faptul că relaţia ei cu actorul a fost acceptată de familia acestuia. Acum, urmează nunta!
23 Mai 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • teo pe 24 Mai 2016, 09:14
    articol prost scris

    ''din cea mai mare democraţie a lumii,''= total gresit Maria ionescu = zero

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod