Salman Khan a postat pe Twitter un filmuleţ cu Iulia Vântur

Deşi evită să vorbească despre prezentatoarea TV, Salman Khan a făcut recent un gest care demonstrează, încă o dată, că el şi Iulia Vântur au o relaţie.
Miercuri, starul de la Bollywood a distribuit, pe Twitter, un filmuleţ cu Iulia. Este vorba despre un clip de câteva secunde, din prima ediţie a emisiunii “Ferma vedetelor”, în care prezentatoarea anunţă telespectatorii ce noutăţi vor fi în noul sezon.

În ultima vreme, presa din India a scris despre o nouă emisiune, asemănătoare cu “Ferma”, care ar urma să fie prezentată de nimeni alţii decât Iulia Vântur şi Salman Khan, iar postarea actorului este, cred fanii, o confirmare că zvonurile se vor adeveri, potrivit libertatea.ro

Este pentru prima dată când Salman Khan face public, pe pagina sa de socializare, un video cu Iulia Vântur.
Niciunul dintre cei doi nu a recunoscut că ar forma un cuplu, dar presa din India speculează de multă vreme că Iulia Vântur şi Salman Khan au o relaţie amoroasă.



Aceştia au fost fotografiaţi împreună în luna decembrie a anului trecut, în timp ce se aflau într-o maşină. Fotografia realizată anul trecut de paparazzi este una dintre rarele dovezi că cei doi îşi petrec timpul împreună atunci când prezentatoarea TV merge în India.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod