Andreea Bălan, dezvăluiri despre iubitul ei: „Mi-am spus că o să fie al meu“

Foarte discretă în privinţa vieţii sale sentimentale după despărţirea de Keo, cântăreaţa a decis să vorbească despre relaţia cu George Burcea.

Despărţirea prin care a trecut a schimbat-o pe Andreea Bălan. Relaţia ei cu Keo, care părea menită să se îndrepte firesc spre următorul pas, căsătoria, a ajuns într-un punct mort după opt ani, după ce a aflat că acesta o înşela. În plus, Keo nu era pregătit să aibă un copil, iar Andreea îşi dorea foarte mult să devină mamă.

În 2014, cântăreaţa a decis că e momentul să meargă înainte, iar anul trecut, în viaţa ei a intrat un alt bărbat. Deşi a evitat mult timp să vorbească cu presa despre noua ei relaţie, artista a făcut recent câteva dezvăluiri în cadrul emisiunii "Agentul VIP", de la Antena Stars, relatează Libertatea. "Mi-a făcut o surpriză și a postat fotografia cu noi.

Nu m-am ferit. Am vrut, într-adevăr, să fiu mai discretă decât în trecut. Am vrut să fim noi doi, să ne cunoaștem foarte bine, să fim foarte discreți", a spus Andreea.

Vedeta a mărturisit că în această relaţie se bucură de liniştea de care avea nevoie: "Sunt o fată foarte cuminte. Și foarte serioasă. Mi-am dorit întotdeauna să fiu serioasă și sunt foarte muncitoare și îmi văd de treaba mea. Adică, dacă lucrurile merg între noi, pot să rămân cu tine o viață.
Dacă ne iubim, ne înțelegem foarte bine și ne completăm, cea mai importantă este liniștea. Eu am nevoie de foarte multă liniște pentru că eu îmi dedic foarte mult timp și suflet carierei mele. Am foarte multă nevoie de liniște acasă..."
, a explicat solista. "Eu i-am dat lui cărți de dezvoltare personală și el mi-a dat cărți de teatru. Am învățat foarte multe despre teatru", a adăugat ea.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Miuta pe 18 Feb 2016, 14:41
  Andreea

  Sa fii sanatoasa, iubita, si sa ai parte numai de fericire ca meriti din plin.

  1
  0

 • xyz pe 17 Feb 2016, 22:56
  LEANO

  @Eleno, ce bausi, bre? Sau ce fumasi?

  0
  1

 • Elena pe 17 Feb 2016, 18:41
  Fii binecuvantata si sa fii implinita alaturi de prietenul tau!!!

  ANDREEA noastra scumpa, esti printre putinele cantatoare care mi-a inspirat un respect deosebit! Tu nu ai exagerat cand ai spus ca esti un copil cuminte, truditor, la locul tau, ca iti iubesti job-u si iti vezi de treaba!Asa esti, copil minunat! Te iubesc, tin la tine si iti urmaresc destinul asa cum procedez cu fiica mea. Am suferit langa tine cand zdreanta de KEO, avortonul si nimicarnita de om, te-a inseat!!!... Ce bine ca s-a intamplat acum si nu dupa cununie!!!. Sa-i multumescti Domnului pentru asta, ca iti mai facea, si vreo 2 copii nevinovati!! Simt ca, in sufletu lui, regreta amarnic, intrucat "o partenera de CUIB ca tine" nu se mai gasesti peste tot, mai ales, acum! Din suflet imi doresc si ma rog la Dumnezeu ca actualul prieten sa fie "OM ADEVARAT" si sa nu te faca sa suferi, ci sa-ti ofere incredere, fidelitate, comunicare, empatie, respect, altruism, generozitate si implicare, exact ca un partener - "jumatate astrala"! Sa fiti sanatosi si impliniti, pana la adanci batraneti! Cu iubire si aleasa pretuire, Elena si familia

  2
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod