Iulia Vantur, indiana

Iulia Vântur a ajuns regina neîncoronată a Indiei şi o supervedetă internaţională!


Iulia Vantur, in masina cu Salman Khan
Iulia Vântur şi Salman Khan, într-una dintre puţinele imagini în care sunt împreună

Accidentul care l-a stresat vreme de zece ani


Au aflat şi paparazzi, au fost fotografiaţi şi de atunci a început urmărirea continuă a celor doi peste tot în lume. Frumuseţea Iuliei Vântur este extrem de exotică în India. O femeie blondă atrage toate privirile, iar oamenii de rând o consideră pe româncă extrem de potrivită pentru idolul lor. Sunt şi discuţii naţionaliste, ca peste tot, dar lucrurile se îndreaptă spre făgaşul normal.
Anul trecut, Salma Khan a fost achitat pentru acuzaţia de ucidere din culpă.
A fugit de la locul accidentului după ce a lovit un pieton, fiind la volan. Urmărirea penală şi procesul au ţinut zece ani, iar în acest timp, Salma Khan nu a luat nicio decizie definitivă privind viaţa personală. Dar, imediat ce a scăpat de acuzaţii, actorul vrea să dea o nouă lovitură de imagine: să se însoare cu frumoasa blondă din România.
Pentru Iulia Vântur, o astfel de căsătorie nu poate să însemne decât un mare pas înainte atât în viaţa personală cât şi în carieră.
Popularitatea ei va fi imensă şi asta într-o ţară uriaşă, vorbitoare de limba engleză. Exotismul ei va atrage sponsorii şi comercianţii din India, iar fosta vedetă Pro poate câştiga o avere numai din spoturile publicitare.
23 Mai 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • teo pe 24 Mai 2016, 09:14
    articol prost scris

    ''din cea mai mare democraţie a lumii,''= total gresit Maria ionescu = zero

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod