Interviu Mellina - "Nu renunta la primele esecuri. Secretul este sa continui, sa continui, sa continui!"

Mellina primii pasi in muzica in 2011, insa a cunoscut succesul in 2014 odata cu hit-ul „Poza de album” feat. Vescan. Piesa i-a adus primul premiu important din cariera: “Strongest Message” la RMA 2014! A urmat piesa „Cutremur in inima mea” si colaborari cu artisti precum: Bere Gratis („Pana sus la cer”), Two („Vinovat”), si DOMG („You Broke My Heart”). De cateva zile a lansat un nou single alaturi de JerryCo - "Daca ma iubesti".
De la joaca cu acordurile de chitara ale tatalui, Mellina a ajuns sa isi compuna singura piesele atat pentru ea, cat si pentru diferiti artisti din tara sau strainatate. A terminat Scoala Populara de Arte, sectia canto muzica usoara, si a participat la numeroase festivaluri si concursuri muzicale, insa adevaratul contact serios cu muzica s-a produs in 2011, prin lansarea pieselor “My Life” si “Can’t Hide”, in colaborare cu baietii de la That’s Right si Bogdan Ioan.

Pe langa faptul ca este o cantareata foarte talentata, Mellina este si printre putinele producatoare /compozitoare/textiera de sex feminin din Romania.
Artista a compus piese pentru diferiti artisti din tara, cat si din strainatate, precum: Robin DeVille – “Just The Way I Am” (feat. Ivan Garcia), Zelish – “I Won’t Give Up” & “Forever You & Me” si Anca – “1000 de motive”, Adrian Eftimie – „Alive”, Station 5 – „Lumea este mare”. De asemenea, a compus si co-produs si piesa “We are one” – Leticia, care a intrat in semifinale la Eurovison Romania 2013.

MELLINA nu crede ca o artista trebuie sa faca compromisuri pentru a ajunge la succes.
Reteta pare simpla numai ca trebuie sa te tii de munca. Si sa fii capabil de sacrificii. SACRIFICII a facut MELLINA, dar nu vrea sa vorbeasca de ele. Prefera ca publicul sa vada doar produsul finit, adica frumoasele melodii. Daca nu esti sarguincios si nu trudesti nu ai rezultate, crede artista. Este o tanara atragatoare si nu duce lipsa de admiratori. Nu vrea sa vorbeasca de iubire. Prefera sa vorbeasca doar de muzica ei.  Mellina e o artista care incepe sa fie din ce in ce mai vizibila publicului.
Talentata, perseverenta si frumoasa, merge pe drumul succesului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod