Interviu Mellina - "Nu renunta la primele esecuri. Secretul este sa continui, sa continui, sa continui!"



Buna, Mellina! Printre cititoarele eva.ro se afla multi fani de-ai tai, asa ca ne-am gandit sa stam putin de vorba si sa aflam cat mai multe despre tine. Cine e Mellina dincolo de scena si cand ai facut primii pasi in muzica?

Hello ! Eu m-am apucat relativ tarziu serios de muzica ( cam pe la varsta de 23 de ani ). Atunci am inceput sa mi compun singura piesele pentru ca realizasem ca nu o sa ma "descopere" nimeni si daca vreau intradevar sa fac muzica atunci trebuie sa fac ceva in directia asta.


Ai reusit sa rupi topurile alaturi de Vescan cu hit-ul "Poza de album".
Cat de mult ti s-a schimbat viata de atunci si pana acum? Cum ai facut fata succesului?


Am facut foarte greu fata succesului ( glumesc ) . Am crescut foarte mult ca artist si ca om dupa poza de album. Dar cel mai bun lucru e ca in fiecare zi fac ce mi place ( ca pana acum - muzica ) dar acum diferenta e ca sunt si platita pentru asta.


Ai lansat in urma cu cateva zile un nou single alaturi de JerryCo. Cum a luat nastere aceasta colaborare si ce ne poti spune despre piesa "Daca ma iubesti"?

Este foarte simplu.
Mihai Gruia mi-a trimis piesa si apoi am avut urmatoarea discutie: "Mihai: tu te ... pe tine cand ascuti piesa? Eu: da, tu? Mihai: dap. Eu: atunci hai sa facem piesa."

A fost fun sa lucrez cu Jerry si mi s-a zbârlit pielea înca de la prima varianta demo a piesei. Dragostea e un drum în doi si, daca am întelege ca egoismul nu are ce cauta în iubire, ar fi mai multi oameni fericiti pe Pamânt.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod