TOMMY HILFIGER COLECȚIA DE ÎNCĂLŢĂMINTE & GENŢI PRIMĂVARĂ/VARĂ 2016

Colecția de încălțăminte & genți primăvară/vară 2016 Tommy Hilfiger, The Good Life, este inspirată de spiritul aventuros al unei vacanțe pe o insilă. Semnătură estetică a colecției combină starea de relaxare a unei insule exotice cu accente sofisticate, precum influențele nautice, combinate cu o paletă de culori spălate de soare, iar accentele atletice cu materiale texturate. Colecția de Primăvară/Vară 2016 este o celebrare a unei vacanțe eterne petrecută pe insulă.

Femei

În colecția de încălțăminte pentru femei, clasicul primește o notă proaspătă prin materiale tehnice și forme noi, precum pantoful balerin cu vârf pătrat. Estetica atletică este cheia: în povestea colecției se pune accent pe noile contrucții incluzând adidasul cu vârf ascuțit, tălpile sport, finisaje cauciucate și influențe ale stilului retro.

Pentru ocaziile importante, materialele principale includ printuri tip carapace de broască țestoasă și denim premium; piesele must-have ale colecției sunt sandalele-gladiator și saboții de inspirație olandeză, cu detalii neașteptate precum tocul dreptunghiular, catarame rotunjite, accente de denim si tocuri roșii. Sandalele flip-flop pentru piscină, sandalele cu talpă plată pentru plajă, cele cu talpă ortopedică sportivă și espadrilele sunt ideale pentru zilele de vară. Pentru aventuroșii amatori de festivaluri în aer liber, ghetele de ploaie, mocasinii de cauciuc și sandalele din cauciuc flexibil sunt perfecte.

Colecția de încălțăminte pentru femei Hilfiger Denim se întoarce la începuturile influențelor denim, de la țesăturile vopsite în roșu, alb și albastru și până la dungile indigo. Imaginea semnătură a colecției amestecă modele de piele, piele texturizată auriu și străluciri de glitter pentru a aduce o notă proaspătă stilului feminin.

Sandalele cu tălpi sport și cele cu talpă ortopedică folosesc materiale naturale juxtapuse cu detalii atletice, în timp ce interiorul moale și tălpile ușoare adaugă extra comfort. Pentru vacanța de vară, sandalele de plajă sunt fabricate cu sclipici și finisaje stralucitoare, pentru o atitudine rock-and-roll.

Colecția de genți pentru femei prezintă stiluri care se adaptează ușor de la ținuta de birou la cea de vacanță. Ținuta  marin-urbană face o impresie puternică, cu modele precum dungile marinărești, forme grafice geometrice, printuri artizanale și tehnici de degradeuri. Funcționalității i s-a acordat o mare importanță, prin buzunarele cu fermoar suplimentar, buzunare detașabile și piese cu dublă funcționalitate. Materiale rustice precum pânza, inul, materiale țesute de mână și piele Vachetta sunt create într-o linie curată și structurată pentru femeia modernă. Insulele din Arhipelagul Caraibelor au fost sursa de inspirație pentru estetica decolorată de soare, în timp ce denimul, indigoul și  chambray-ul sunt de asemenea combinate cu pânza naturală. Modelele au o finalizare în care se regăsește interpretarea proaspătă a noilor grafisme Tommy Hilfiger.

Bărbaţi

Colecția de încălțăminte pentru bărbați propune nuanțe cool pentru primăvară, precum olive-ul prăfuit, galbenul nisipiu și albastrul Baltic.
Pantoful nubuck necăptușit reprezintă must-have-ul sezonului, iar siluete clasice precum ghetele de deșert și brogue-ul primesc o reinterpretare modernă. Tălpile flexibile și construcțiile versatile îi fac ușor de purtat, în timp ce branțurile căptușite adaugă extra comfort. Pantofii sport folosesc tălpi cu influențe din cultura pop, căptușeli interesante și branding semnătura Tommy Hilfiger, în timp ce culorile albastru, alb și negru se regăsesc în materialul și pânza superioare, la fel ca pielea, pielea întoarsă și neoprenul. Pentru zilele de vară petrecute la plajă, sandalele tip flip-flops sunt redesenate cu tălpi exterioare noi, branțuri și detalii din piele.

Colecția de încălțăminte pentru bărbați Hilfiger Denim propune modelele clasice într-o nouă formă: dungile marinărești iconice sunt modernizate prin finisaje cu efect de prespălare, care se regăsesc și la  espadrile, mocasini și adidași. Clasicul denim și impletitura de jeans sunt folosite și în modelul pantofilor sport, oferind recunoaștere moștenirii de început a brand-ului. Papucii flip-flops sunt esențiali pentru plajă, folosind detaliile roșii, albe și albastre reprezentative pentru brand.

Colecția de genți pentru bărbați afișează un stil sportiv prin utilizarea nylonului ușor.
Inspirația atletică a genților messenger, a rucsacelor, a genților pentru sală și a genților stil poștaș, se regăsește în materialul ribstock nailon cu cauciuc în nuanțe contrastante. Functionalitatea este cheia, de la genți de laptop convertibile până la genți de nailon pentru toată ziua cu harnașamente cu eliberare rapidă. Linia de piele include piei grele de bivol  și de vițel, pentru un aspect invechit și un stil vintage.

Must-have-ul sezonului este rucsacul, inclusiv cel cu capac rulabil și branding cauciucat, cel din piele maro, rucsacul de nailon pentru toată ziua și rucsacul convertibil în sacoșă. Sacoșa iconică reprezentativă pentru brand este realizată în trei versiuni: pânză imprimată și piele Vachetta, piele naturală cu tăieturi de piele Vachetta, și integral din piele cu căptuşeală de piele întoarsă.

Key Details:

Women’s Footwear
Sportswear Key Details: Runner story, technical materials meet classic, pointy sneakers, flat-form beach sandals, cleated outsoles, gladiator sandals, mules, festival boots.
Hilfiger Denim Key Details: Sporty outsoles, glitter, material mixing, denim details, new wedges, patent beach sandals.

Women’s Accessories:

Key Details: City-sailor, nautical stripes, ombré, functionality, canvas, sun-washed colors, denim.
Key Colors: Midnight, cognac, dune, scooter red, lipstick, cameo rose, cendre blue, Baltic, turtle dove.

Men’s Footwear
Sportswear Key Details: Cool shades, unlined nubuck, flexible outsoles, denim designs, heritage sneakers, summer flip-flops.
Hilfiger Denim Key Details: Bleached stripes, jean stitching, heritage denim, red white and jean, flip-flop story.

Men’s Accessories
Key Details: Urban nylon, athletic story, vintage canvas, printed canvas, backpacks, icon tote.
Key Colors: Winter cognac, coffee bean, whisper white, midnight, asphalt, rio red, dark earth, brushed nickel, toasted coconut, sodalite blue, deep forest, military olive, twill, morel, dusky green, port royale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod