Hasnat Khan, iubirea neîmplinită a Prințesei Diana

 

Planul secret


După divorț, în iunie 1997, Diana era în căutarea unui loc potrivit în care băieții ei să-și petreacă vacanța, iar când Mohamed Al Fayed a invitat-o să stea în iulie o săptămână la vila lui din Saint Tropez, ea a acceptat.

Pe 10 iulie, cu o noapte înainte ca Diana să plece la St. Tropez, Hasnat a fost la ea, la Kensington Palace. "Când Diana a plecat cu Al Fayed, totul era în regulă între noi. După câteva zile, am simțit că ceva nu e bine. Mobilul ei era închis", a povestit medicul.
 
Diana fusese urmărită din nou de paparazzi, care au pozat-o în timp ce se plimba cu jet ski-ul la plajă, în apropierea vilei lui Dodi. Mohamed Al Fayed și-a sunat fiul, aflat la Paris cu logodnica lui, Kelly Fisher, modelul casei Calvin Klein, și l-a rugat să meargă și să o ajute pe Lady Di. Din obligație, Dodi o lasă pe Fisher la Paris și se duce să le țină companie prințesei și copiilor pe iahtul pe care Mohamed dăduse 30 de milioane de dolari ca s-o impresioneze.
 
În mijlocul vacanței, pe 16 iulie, Fisher zboară de la Paris pentru a se întâlni cu Dodi, dar stă pe un alt vas, iar Dodi face "naveta" între cele două iahturi până pe 18 iulie, când fotomodelul pleacă pentru un eveniment programat dinainte. Ziarele continuă să publice imagini cu Diana și copiii ei la plajă în Mediterana.

Diana pleacă pe 22 iulie la Milano pentru a lua parte la înmormântarea designerului Gianni Versace. La sfârșitul lui iulie, când Hasnat vorbește cu ea la telefon, prințesa se întorsese de la Milano și apoi a zburat în secret la Paris, unde urma să petreacă weekendul cu Dodi Al Fayed. "Când cunoști foarte bine pe cineva, îți dai seama când ceva nu e în regulă, iar asta este exact ce am simțit eu când am vorbit cu ea", a declarat Hasnat. "I-am zis că am crezut că s-a întâmplat ceva, dar ea mi-a răspuns că din cauza locului în care se afla a avut probleme cu semnalul telefonului."

Diana s-a întors pe 27 iulie și s-a întâlnit cu Hasnat în Battersea Park. "Nu era în apele ei și se tot uita la mobil", a povestit medicul la Poliție. "La sfârșit am stabilit să ne vedem a doua zi la Palatul Kensington, iar atunci ea mi-a zis că s-a terminat totul între noi. Îmi amintesc că i-am zis că e moartă, mă refeream la reputația ei. I-am spus asta pentru eram sigur că era cu cineva din grupul lui Mohamed Al Fayed și asta credeam despre oricine intră în legătură cu el", a povestit Hasnat.

În august, copiii și-au continuat vacanța la Balmoral, reședința de vară din Scoția, iar Diana a început să călătorească aproape non-stop. A zburat în Sardinia cu Dodi, pe 31 iulie, pentru o croazieră de șase zile la bordul iahtului său. Prințesa a fost pozată atunci de un paparazzo italian, Mario Brenna, despre care s-a aflat ulterior că fusese anunțat chiar de Diana.
 
 

Ea s-a întors la Londra pe 6 august și aproape imediat a plecat în Bosnia, pentru o campanie împotriva minelor antipersonal. Călătoria a fost umbrită de pozele publicate pe 7 august în ziarele britanice, cu pozele făcute de Brenna, în care ea se îmbrățișa cu Dodi. Văzând fotografiile, Kelly Fischer a angajat o avocată ca să-l dea în judecată pe Dodi, dar procesul s-a închis după moartea lui Dodi.

Însă nimic nu era ceea ce părea: mergând pe urmele prințesei și vorbind cu cei care au cunoscut-o, Sarah Ellison crede că tot ce a făcut Diana atunci a fost parte a unui plan al ei de a-l întărâta pe Hasnat.
Richard Key a scris în Daily Mail că Diana i-a mărturisit unui prieten apropiat că vrea să ducă o viață adevărată și că e sătulă să se tot ascundă. "De ce să n-aibă alături un bărbat pe care lumea să-l cunoască, fără să mai fie nevoită să se ascundă?", a scris jurnalistul ei preferat. Prietenii prințesei susțin că acest mesaj era adresat unui cititor anume. Hasnat Khan. (Citește continuarea în pagina următoare...)
 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Septembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihaela visinescu pe 2 Sep 2015, 17:44
    lady diana

    interesant articolul despre viata privata , o parte din viata privata a printesei DI dar arata inca odata inconsecventa, instabilitatea psihica , emotionala a printesei, firea ei depresiva, greu acceptata de casa regala, firea ei rebela, nonconformista ,inadaptabilitatea ei la regulamentul strict al monarhiilor in general.....erea si ea un OM si ar fi vrut sa traiasca normal, numai ca DESTINUL ,STEAUA ei a hotarat altceva pt. ea. cred ca anturajul ei cu familia magnatului al fayed a fost nefasta, nefericita , nu cred ca s-ar fi casatorit cu el, astea pot fi si speculatiile batranului al fayed ca si cele doua statui in harrold, o reprezentare fara rost.....cred ca pt. casa regala britanica a fost prea greu de dus si acceptat viata mondena a mamei celor doua vlastare de sange albastru , mostenitorii tronului......asta este....pacat de tineretea lor ....

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod