Giuliana Rancic a ajuns doar piele şi os: "Ştiu că sunt prea slabă"

Bill Rancic şi Giuliana şi-au dorit mult doi copii, dar sunt nevoiţi să se mulţumească doar cu fiul lor, Duke


Prezentatoarea de televiziune este căsătorită din 2007 cu întreprinzătorul Bill Rancic (43 de ani), un fost câştigător al show-ului "Apprentice/Ucenicul". Cei doi au un fiu, Duke, care a venit pe lume în 2012 prin intermediul unei mame-surogat.

Îmi pare rău că unii oameni cred că sunt o slăbănoagă dezgustătoare, aşa cum au scris, dar nu pot face nimic în privinţa astaGiuliana Rancic
Cuplul îşi dorea încă un copil prin acelaşi procedeu, însă la începutul anului a primit o veste devastatoare: mama-surogat a pierdut sarcina pentru a doua oară.
Din nefericire, Rancic nu mai are niciun embrion după acest nou eşec.

Cu o carieră împlinită, Giuliana Rancic, care a lansat o colecţie de vinuri - Xo, G wine – şi propria linie vestimentară, G by Giuliana, şi-a dorit foarte mult să devină mamă, dar i-a fost imposibil fără ajutorul ştiinţei. Ea şi soţul său au trecut prin trei încercări de fertilizare in vitro, iar în timpul unui tratament a fost diagnosticată cu cancer de sân. După lumpectomie, urmată de terapia radio şi de dubla mastectomie, Giuliana şi Bill au apelat la o mamă-surogat pentru a avea un copil, iar planul lor a dat roade.

Visul de a avea un al doilea copil s-a năruit însă la începutul acestui an, astfel că, după toate eforturile şi sacrificiile făcute, Giuliana şi Bill se vor dedica în întregime creşterii singurului lor fiu.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod