Gina Pistol la 35 de ani, o frumuseţe care nu se demodează, trece în bucătărie


Un corp superb care încă mai stârneşte mari pasiuni
Cu toate că a căutat întotdeauna să fie la braţul unor bărbaţi bogaţi, Gina Pistol a urmărit întotdeauna să nu depindă sută la sută de partenerii ei imprevizibili şi să lucreze. Nu s-a dat în lături de la nimic şi, celebră fiind, a fost angajată ca vânzătoare într-un mare magazin de echipamente sportive.
Noul contract cu Antena 1 reprezintă o mare provocare pentru vedetă, dar, în acelaşi timp, şi un pariu. Un succes al emisiunii i-ar putea aduce un angajament pe termen lung şi un venit consistent. Vedeta a trecut de prima tinereţe şi are nevoie de stabilitate. Acesta e şi motivul pentru care-şi doreşte să se căsătorească şi să devină mamă. Din păcate, are ghinion. Problemele juridice legate de acuzaţiile de corupţie ale celor din familia Cocoş i-au stopat toate planurile de viitor.
”Sunt foarte fericită că am fost cooptată în acest proiect. În plus, mă simt foarte mândră să lucrez din nou cu echipa Monei Segall, cea cu care am colaborat la atâtea emisiuni frumoase", a declarat Gina Pistol la emisiunea Un Show Păcătos, Antena 1, despre noua provocare din cariera ei.
16 Februarie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod