Gina Pistol la 35 de ani, o frumuseţe care nu se demodează, trece în bucătărie


O vedetă care e prietenă cu coperţile revistelor. Aici, sexy ”Tango”
Gina Pistol a avut o relaţie de dragoste şi cu Codin Maticiuc, celebrul Poponeţ, un playboy de Dorobanţi de mare succes. În jurul lui s-a creat o adevărată gaşcă de copii de bani gata, Andrei Hrebenciuc şi Elena Băsescu, fiind unii dintre ei. Această gaşcă de petrecăreţi a făcut deliciul tabloidelor în urmă cu zece ani.
Gina Pistol a fost adoptată de acest grup şi astfel s-a axat pe relaţii cu băieţi răsfăţaţi şi cu mulţi bani. După cum mărturiseşte chiar ea, a fost o fată săracă, obligată să-şi câştige existenţa de la o vârstă fragedă. A muncit mult, nu s-a dat în lături de la nimic pentru a-şi asigura un trai decent, dar nu a reuşit să-şi întemeieze o familie. Gina Pistol, o frumuseţe clasică, amintind de Marilyn Monroe, nu a renunţat la dorinţa de a deveni mamă.
Trecerea ei la Antena 1 a fost oarecum surprinzătoare, pentru că a lucrat multă vreme pentru Pro TV. A fost o apariţie de succes în show-ul Ferma Vedetelor. De recrutarea ei pare a fi responsabilă Mona Segall, celebra producătoare care a părăsit Pro TV pentru Antena 1. Ea e şi realizatoarea emisiunii ”Chefi, la cuţite”.
16 Februarie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod