Gabriel Aubry, bătut de Olivier Martinez: S-au luat la pumni pentru Halle Berry

Olivier Martinez, logodnicul actriței americane, l-a bătut măr, săptămâna trecută, pe fostul iubit al acesteia. Presa americană a publicat imagini șocante cu chipul desfigurat al lui Gabriel Aubry, iar acesta susține că Martinez l-a amenințat cu moartea. Culmea ironiei, acum cei doi rivali au un ordin de restricţie împotriva celuilalt.
Imaginile difuzate arată urmările dureroase ale loviturilor încasate de Aubry. Modelul canadian are ochiul drept tumefiat, o tăietură pe orbita ochiului stâng şi mai multe cicatrici pe frunte şi pe nas. Modelul în vârstă de 36 de ani care are o fetiţă cu fosta lui iubită, actriţa Halle Berry, susţine că logodnicul acesteia, Olivier Martinez, l-a ameninţat că îl va ucide.


Aubry a obţinut la rândul lui un ordin de restricţie împotriva actorului francez, după ce instanţa a eliberat un document identic care îi interzice manechinului să-şi viziteze fiica, aflată în grija actriţei.

Încăierarea s-a produs joia trecută, la reşedinţa pe care Halle Berry o deţine în California. În acea dimineaţă, Aubry o aducea pe fiica sa, Nahla, în vârstă de patru ani şi jumătate, la casa actriţei, unde urma să petreacă Ziua Recunoştinţei.

Potrivit TMZ, Martinez, în vârstă de 46 de ani, l-a abordat pe Aubry (36 de ani), pentru a sta puţin de vorbă, însă cei doi bărbaţi au început să se bată. Ambii au fost răniţi şi au primit tratament medical la spital, dar este evident că Aubry a ieșit cel mai "șifonat" din această confruntare.

După ce a fost externat, Aubry a fost arestat pentru violenţe fizice, iar modelul a fost eliberat după achitarea unei cauţiuni de 20.000 de dolari.
Un judecător a emis un ordin de restricţie împotriva lui, măsură care îi interzice să se apropie la mai puţin de 91 de metri de Olivier Martinez, Halle Berry şi fiica sa, Nahla, în vârstă de 4 ani, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Şi bătut şi arestat, Aubry a obţinut, totuşi, un ordin temporar de restricţie pe numele lui Martinez, emis de tribunalul din Los Angeles. Conform TMZ, care a publicat documentul, măsura e valabilă până la data de 17 decembrie 2012.

 

Modelul a susţinut în declaraţia dată la Poliţie că în ajunul Zilei Recunoştinţei, la o serbare organizată la grădiniţa unde merge fetiţa, Olivier i-a şoptit la ureche, în franceză, că ar vrea "să-l calce în picioare" chiar acolo. "Ai noroc că eşti în şcoală acum. O luăm chiar acum pe Hahla iar tu nu te ţii după noi", i-ar fi spus starul francez.

A doua zi, când Aubry a adus-o pe Nahla acasă, i-a deschis Martinez, deşi de obicei fetiţa era preluată de bonă. Aubry susţine că francezul i-a spus "Trebuie să vorbim" şi în timp ce mergeau spre maşina lui, l-a lovit şi l-a trântit la pământ, apoi l-a lovit cu capul în figură, în timp ce îi spunea că lupta pentru custodia fetiţei i-a costat 3 milioane de dolari din cauza lui. "Am chemat poliţia. O să le zici că tu m-ai atacat sau te omor", a strigat Martinez la el.



Avocaţii lui Aubry vor să demonstreze joi că Olivier Martinez a fost cel care a început bătaia, în timp ce apărătorii lui Halle Berry vor încerca folosească incidentul pentru a rezolva în favoarea actriţei bătălia dură pentru obţinerea custodiei, notează Daily Mail.



Gabriel Aubry speră să-şi demonstreze nevinovăţia cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele video de supraveghere. "Le-am spus agenţilor că el m-a atacat şi le-am repetat să ceară înregistrările video de la camerele casei doamnei Berry înainte ca domnul Martinez să le şteargă", a spus Aubry.

Între timp, Halle Berry şi Olivier Martinez au mers la o întâlnire cu avocaţii după ce au stat de vorbă cu anchetatorii. Actorul francez a mers şi la spital, având mai multe julituri pe încheieturile mâinilor.

Apărătorii lor vor merge la tribunal în această săptămână pentru a obţine extinderea ordinului de interdicţie emis pe numele lui Aubry. În plus, modelul canadian ar putea fi expulzat în Canada, relatează presa americană.

"Nu doar că ar putea pierde dreptul la custodia comună asupra fiicei sale, dar ar putea fi pus sub acuzare şi extrădat din cauza arestării", a spus o sursă citată de Radar Online. "Gabe se află în Statele Unite cu o viză de muncă şi întotdeauna când cineva e arestat pentru abuz asupra minorilor, violenţă domestică, agresiune sau încăierare autorităţile contactează Serviciile de Imigraţie şi Naturalizare", a explicat persoana citată. "Cât timp a stat la secţie, poliţiştii l-au întrebat dacă e cetăţean american, iar el le-a zis că nu. Asta a declanşat imediat contactarea Imigraţiei. Asta nu înseamnă automat că el va fi expulzat, dar există o posibilitate foarte mare. Nu e nevoie ca el să fie pus sub acuzare pentru a fi expulzat, arestul e suficient pentru anularea vizei", a mai spus sursa.

Potrivit Radar Online, serviciul de protecţie a copilului din Los Angeles va cerceta formal incidentul, întrucât se pare că fetiţa a fost martoră la încăierare şi legea impune verificarea unui posibil abuz. "Anchetatorii de la Poliţia din Los Angeles au anunţat Protecţia Copilului după arestarea lui Gabe, pentru că Nahla a fost prezentă când a avut loc bătaia. Ea nu a fost implicată, şi potrivit martorilor, Halle a luat-o cât a putut de repede de acolo. Protecţia Copilului a fost însă sesizată pentru că au mai avut loc acuzaţii referitoare la abuzuri fizice asupra fetiţei. Funcţionarii îi vor chestiona pe Halle, Gabriel şi Olivier despre ce s-a întâmplat de Ziua Recunoştinţei. Protecţia Copilului trebuie să se asigure că mediul în care trăieşte Nahla este sigur", a explicat sursa citată.



Halle Berry a depus o cerere la Tribunalul pentru chestiuni familiale din California, în care a cerut permisiunea de a se muta în Franţa, pentru că se teme pentru viaţa fiicei ei. Însă, la începutul lunii noiembrie, cererea i-a fost refuzată.

Un tribunal american a decis deja ca Gabriel Aubry să poată să-şi viziteze fiica doar în prezenţa unei terţe persoane, care să supravegheze acele întâlniri şi să se asigure că Nahla este în siguranţă. Justiţia americană i-a cerut deja modelului canadian să urmeze mai multe cursuri de consiliere.

Gabriel Aubry a fost acuzat de rasism, după ce a declarat că fosta lui parteneră de viaţă, actriţa americană Halle Berry, este o "negresă". Halle Berry a cerut custodie unică asupra micuţei, iar Aubry a cerut la rândul lui să împartă custodia copilului cu mama ei.

De asemenea, în aprilie, Halle Berry a fost obligată printr-o hotărâre emisă de un judecător de la Tribunalul pentru chestiuni familiale din California să-i plătească fostului ei partener de viaţă, modelul canadian Gabriel Aubry, o pensie alimentară de 20.000 de dolari pe lună, informează Mediafax.

Halle Berry, care s-a logodit în timpul sărbătorilor de iarnă cu actorul Olivier Martinez, a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball", devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie.

Actriţa americană a fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 - 2005.

Foto: Hepta / Daily Mail / TMZ

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod