Frumusețe la 49 de ani: Cum arată Cindy Crawford dimineața, în pijamale și fără machiaj

Fostul sex-simbol al anilor '90 obişnuieşte să-şi devăluie partea mai puţin cunoscută a vieţii sale private


Desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega, Cindy Crawford a lansat în ultimii ani mai multe produse proprii, inclusiv o gamă de produse cosmetice intitulată Meaningful Beauty.

Cindy Crawford a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model.

Ea a ocupat poziţia a treia în clasamentul "40 Hottest Hotties of the 90s" alcătuit de televiziunea VH1. Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare, notează agenţia Mediafax.

Vedeta va lansa în 2015 o carte în care va împărtăşi secretele carierei sale de succes.  Cindy a precizat că volumul, care va apărea la prestigioasa editură Rizzoli şi care nu are deocamdată un titlu, va fi mai mult decât o înşiruire de fotografii.
"Nu va fi doar o carte cu poze de pus pe măsuţa din living, deşi conţine şi fotografii.
Nu este o biografie, ci un fel de carte-hibrid. Va apărea în toamnă, înainte să împlinesc 50 de ani", a adăugat ea.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Mai 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Catalin pe 11 Mai 2015, 08:19
    Valoare pura

    PS Mihaela Radulescu ar trebui sa invete de aici ce inseamna sa imbatranesti frumos ! Valoarea se vede cu ochiul liber si in acest caz, nu trebuie sa o impui, dna.....Tiganu !!!!!!!!!!

    0
    0

  • kiki pe 6 Mai 2015, 07:57
    corect !

    E adevarat ca frumusetea se vede la orice varsta,chiar cu riduri...Daca e din bisturiu nu rezista,te tradeaza privirea...Ea este si inteligenta,si educata. Cam astea ar fi ingredientele pt o femeie de succes si pt o mama si o sotie de succes !

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod