Frumusețe fără retuș: 15 femei celebre care arată bine și fără machiaj

Ne-au cucerit cu frumusețea lor, acum ne demonstrează că nu-și pierd puterea de seducție când renunță la machiaj. Aceste vedete arată bine și cu un look natural.
Ani la rând le-am admirat trăsăturile superbe, puse în valoare de ținutele exclusiviste, afișate pe covorul roșu sau de o vestimentație obișnuită, de stradă. Orice ar fi făcut, oriunde s-ar fi aflat (la o gală, pe plajă, la cumpărături sau la un restaurant), vedetele nu-și pierd stilul. Dar câteodată ele renunță la acel look studiat și renunță să-și mai cosmetizeze imaginea, dezvăluindu-și adevăratul chip. Și așa cum reușesc să impresioneze când se aranjează din cap până-n picioare, atrag simpatia tuturor pentru sinceritatea cu care își arată partea mai puțin cunoscută.

Este evident că fără fondul de ten, fără creionul de contur, ruj și celelalte instrumente ale "arsenalului" cu care își întrețin frumusețea, femeile celebre arată altfel.
Și tot atât de evident este că ele arată bine și atunci când renunță la machiaj. Demonstrând că nu au nimic de ascuns și că prețuiesc simplitatea, aceste vedete se bucură de mai multă simpatie.

Bright Side prezintă 15 femei celebre care arată bine și fără machiaj.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod