Frumuseţe de vedetă. Miss Mary te învaţă cum să ai pielea catifelată 24 de ore din 24

Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine.

Cântăreaţa Miss Mary, artistă ce este sub contract cu casa de discuri Red Clover Media şi care a lansat recent, alături de Bitză, melodia „Mă joc cu focul“, a acceptat să le dezvăluie cititoarelor eva.ro cum reuşeşte să-şi menţină pielea catifelată şi cum îşi îngrijeşte tenul şi părul.

eva.ro: Cum reuşeşti să te menţii în formă?

Miss Mary: Spre ruşinea mea, nu am timp să fac sport atât cât ar trebui, dar încerc de câte ori am ocazia să fac jogging sau exerciţii fizice acasă.

Nici la sala de fitness sau la aerobic nu mergi?

După cum am spus, timpul nu-mi permite să ajung la sală.

Sunt la liceu de dimineaţă, iar toată după-amiaza o am ocupată cu lecţiile de canto, statul în studio, scrisul temelor pentru liceu... Mi-am propus, ca majoritatea persoanelor, să fac mai mult sport în anul 2014 şi o să-mi aranjez programul în aşa fel încât să am timp de toate.

Care sunt activităţile tale fizice preferate?

Practic înotul cu cea mai mare plăcere, este activitatea care mă relaxează şi-mi pune muşchii în funcţiune în acelaşi timp. Nu pot spune că sunt o persoană sportivă, nu am luat cursuri şi nu am practicat niciodată vreun sport de performanţă, dar ştiu câte puţin din toate şi asta ajută.
Schiatul este o altă pasiune de-a mea.

Ai ţinut vreodată o dietă?

Nu, nu am ţinut niciodată o dietă din simplul motiv că nu sunt persoana care să se poată abţine de la anumite alimente, dar nici nu am avut probleme cu greutatea. Am ţinut, acum vreo doi ani, o cură de detoxifiere, dar am renunţat după trei zile.

Care este cel mai nonconformist truc de înfrumuseţare pe care îl foloseşti?  

Uneori, când simt că am pielea foarte uscată, umplu cada şi torn în apă o ceaşcă de lapte amestecat cu miere. Nu ştiu cât de nonconformist este acest truc, probabil multe persoane ştiu de el, dar vă pot asigura că veţi avea o piele catifelată 24 de ore din 24.

Ce „regulă de aur“ ai în ceea ce priveşte îngrijirea tenului?

Tind să cred că sunt o norocoasă, pentru că nu am avut niciodată probleme cu tenul.
Cred însă că hidratarea este foarte importantă şi folosesc creme hidratante în fiecare zi, fie că mă machiez după sau îmi petrec o zi obişnuită. De asemenea, am mereu la îndemână binecunoscuta cremă de gălbenele, pe care o folosesc la orice, de la buze, până la unghii.

Cum îţi menţii părul sănătos şi strălucitor?

Uleiul de argan este minunat şi toate produsele mele pentru păr au în compoziţia lor acest ingredient.

Ce remedii cosmetice şi măşti pentru păr sau ten făcute în casă foloseşti?

Pentru ten folosesc uneori tărâţele pentru exfoliere, iar pentru păr o reţetă veche: ou, vitamina A uleioasă, ulei de măsline şi miere de albine.
Le folosesc o dată pe săptămână şi pot spune că funcţionează mai bine decât produsele cosmetice din comerţ.

29 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod