L'Wren Scott i-a lăsat lui Mick Jagger averea de 9 milioane de dolari

Starul și familia creatoarei de modă care s-a sinucis la 49 de ani au căzut de acord să împartă cenușa ei.

Atât de mult l-a iubit, încât i-a lăsat lui tot ce avea. Și L'Wren Scott avea o avere frumușică, în pofida datoriilor care o încolțiseră în ultima vreme. Creatoarea de modă care s-a sinucis săptămâna trecută i-a lăsat prin testament celebrului rocker averea ei, estimată la nouă milioane de dolari. Trupul ei a fost incinerat marți, după o slujbă privată, desfășurată la un cimitir din Los Angeles.

În urma sa au rămas numeroase bijuterii, haine, mobilier, mașini și alte bunuri, pe care i le-a lăsat prin testament lui Jagger. Asta în condițiile în care legendarul rocker are o avere de 305 milioane de dolari. "Îi las toate bijuteriile, hainele, obiectele de mobilier, automobilele şi alte bunuri de natură personală, alături de acţiuni şi alte proprietăţi, dacă nu există dispoziţii contrare în acest testament, lui Michael Philip Jagger", a menționat în testamentul ei creatoarea de modă. "Toate celelalte bunuri şi reşedinţa mea i le las moştenire lui Michael Philip Jagger", este scris în acelaşi document.



Starul și familia iubitei sale au convenit să împartă cenușa ei. Fratele acesteia, Randall Babrough, pe care L'Wren îl numise în noiembrie directorul companiei sale de modă, a anunțat că vrea să ducă cenușa ei în casa din Utah în care a copilărit. "O parte din cenușă va fi îngropată în Utah, lângă părinții noștri.

Vom face o slujbă, vom stabili când anume, în Utah, pentru toată familia", a spus Randall pentru publicația Daily News. El a mai spus că nu știe ce va face Mick Jagger cu partea sa de cenușă. "Va fi a familiei Jagger. Asta e tot ce pot spune", a adăugat el.

Bambrough a mai spus că slujba funerară din Los Angeles a fost în concordanță cu dorința surorii sale și că ea ar fi vrut ca Mick Jagger să se ocupe de organizarea ceremoniei. Despre testament, însă, nu știe prea multe nici fratele creatoarei. "N-am auzit nimic altceva despre un testament, în afară de faptul că ar exista unul", a spus el.

Sora creatoarei l-a criticat pe Mick Jagger pentru că a optat pentru incinerarea trupului la Los Angeles, acuzându-l că a transformat slujba într-un "circ mediatic". Jan Shane a spus că nimeni din familia creatoarei, în afară de fratele ei, Randall, nu a venit la slujba privată ținută la cimitirul Hollywood Forever. Ea crede că sora sa merita să fie înmormântată în Utah, unde s-a născut și a crescut, adăugând că familia și apropiații ei au fost devastați pentru că nu au putut să-și ia adio de la L'Wren.



Religia mormonă, în care a fost crescută și L'Wren, permite rudelor să-și ia adio de la persoana decedată, așezată într-un sicriu deschis, și, deși nu interzice incinerarea, susține opțiunea înmormântării, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Faptul că slujba s-a ținut într-un cimitir din Los Angeles a supărat-o cel mai mult pe Shane, mamă a opt copii.

"A devenit un circ mediatic, L'Wren nu și-ar fi dorit așa ceva. Tot ce citiți e cât de devastat e el, dar el nu este singurul. Noi n-am văzut-o ca să ne luăm rămas bun. Am fi vrut, dar el ne-a luat-o", a spus ea. "A fost plecată de acasă de mult timp, aici e locul ei, nu într-un cimitir străin din Los Angeles. Mick și copiii lui au hotărât tot. El a deturnat funeraliile. Da, a fost cu el în ultimii 13 ani, dar familia e familie, asta nu se poate șterge", a adăugat sora creatoarei.

"A fost singură în cimitirul acela. Aș fi vrut ca totul să fie altfel. Urăsc să mă gândesc că a fost doar showbiz, o slujbă falsă, ea merita mai mult. E un om, a avut viața ei, nu a lui. A trecut dincolo ca iubita lui Mick Jagger, nu ca Luann Bambrough sau L'Wren Scott", a mai spus femeia, nemulțumită.

În vârstă de 53 de ani, Shane a spus că nu poate concura cu celebritatea lui Mick Jagger, care a avut toate instrumentele necesare pentru a se ocupa singur de ceremonia funerară: "Nu era nevoie de tot circul cu paparazzi. Mick a luat-o pe cont propriu, eu nu pot concura cu el, cum aș putea? Nu poți să te lupți cu o mașinărie de showbiz precum Jagger."



70 de persoane au asistat la funeraliile creatoarei de modă, între acestea numărându-se Mick Jagger, copiii lui, câțiva nepoți și prieteni ai cuplului. La cimitirul din Los Angeles au venit și câteva celebrități foarte apropiate de Jagger și L'Wren, precum Nicole Kidman și soțul ei, Keith Urban, chitaritul de la Eurythmics, Dave Stewart, care a interpretat câteva melodii, designerul Ira M.

Hammons-Glass și directorul de creație Adam Glassman, relatează Daily Mail.



Colegii de trupă de la Rolling Stones, Keith Richards, Charlie Watts și Ron Wood, nu au venit la cimitir.



După slujbă, cei prezenți au mers la recepția oferită la Sunset Tower Hotel, situat la distanță de nouă minute de mers cu mașina.

Pe 17 martie, L'Wren Scott, în vârstă de 49 de ani, a fost găsită zăcând fără suflare pe podeaua apartamentului ei din Manhattan, cu o eșarfă legată în jurul gâtului, pe care o folosise pentru a se spânzura.



Născută cu numele Luann Bambrough și crescută de o familie mormonă care o adoptase, iubita lui Jagger a părăsit la 17 ani orășelul din Utah în care copilărise pentru a-și construi o carieră solidă ca designer de modă și stilistă. Scott s-a îndepărtat de sora ei, Jan Bambrough Shane, care a fost total exclusă din testament, ca și fratele ei, Randy. "Dacă testamentul nu stipulează altfel, am omis intenţionat să fac precizări despre oricare dintre celelalte rude care vor fi în viaţă în momentul morţii mele", a scris creatoarea de modă în testamentul său.



Sora ei a anunțat că va lupta pentru ca unele lucruri ale creatoarei să nu ajungă pe mâinile celor din familia Jagger. "Înțeleg că avea un testament, nu știu sigur. Dar știu că după ce mama amurit, L'Wren a luat câteva fotografii din casa familiei. Erau din copilăria noastră, le vreau înapoi.

Nu vreau să cred că le-am pierdut pentru totdeauna, sunt amintirile noastre din copilărie. Familia Jagger nu are nevoie de ele", a explicat Jan Shane. "Sunt lucruri de care ei n-au nevoie, dar câiva nepoți și nepoate le vor. Aș vrea ca ele să rămână în familie, nu trebuie distruse sau duse departe", a adăugat ea.

Documentele obținute de New York Post atestă că L'Wren deținea un apartament pe 200 Eleventh Avenue, în Manhattan, valorând opt milioane de dolari, precum și proprietăți și alte bunuri estimate la un milion de dolari.



La sfârșitul testamentului prin care îi lasă lui Mick Jagger tot ce avea, L'Wren a scris: "Nu am fost niciodată căsătorită. Nu am copii". Ea a tăiat apoi cuvântul "niciodată", fără să ofere vreodată explicații.



Scott și Jagger (70 de ani) erau împreună din 2001. Starul rock se afla în turneu în Australia, cu trupa Rolling Stones, când iubita lui s-a sinucis. Ea nu a lăsat vreun bilet de adio pentru a-și explica gestul.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod