Hollywood: 7 vedete care au rămas însărcinate. Cine va deveni mamă în 2014?

Actriţa Mila Kunis aşteaptă primul ei copil. Vedeta în vârstă de 30 de ani este logodită cu fostul soţ al lui Demi Moore, actorul Ashton Kutcher. Mila însă nu este singura vedetă care va deveni mamă în 2014. Anul acesta multe celebrităţi au anunţat că îşi măresc familia. Iată cine sunt frumoasele mămici!

Foto: Hepta

1 din 8

Mila Kunis

Actrița, care s-a logodit recent cu Ashton Kutcher, a confirmat în urmă cu câteva zile că este însărcinată. Mila Kunis şi Ashton Kutcher au început o relaţie din 2012, la aproape un an de la despărţirea actorului de Demi Moore, după şapte ani de căsnicie.

Mila Kunis este o actriţă americană născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul "That '70 Show". După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie "Family Guy", Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" şi "The Book of Eli" -, însă rolul care i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Lebăda neagră/ Black Swan", pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tânăr actor" la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod