Frumuseţe de vedetă. Eda Marcus mănâncă seara doar fructe şi legume



Cât de des mergi la sala de fitness sau la aerobic?

La sala de sport nu m-am înghesuit prea mult. Sunt o iubitoare a naturii şi am preferat mereu activităţile în aer liber sau înotul. Iarna merg la sală cam de 2-3 ori pe săptămână, însă nu sunt foarte consecventă.

Care este cel mai nonconformist truc de înfrumuseţare pe care îl foloseşti? Ce „regulă de aur“ ai în ceea ce priveşte îngrijirea tenului?

Regula de aur în menţinerea unui ten sănătos este demachierea corectă a feţei! Am observat că în ziua de azi fetele nu mai respectă această regulă şi unele chiar dorm machiate.

Este foarte greşit, pentru că acesta este unul dintre motivele care duc la multe probleme ale tenului, cum ar fi coşurile sau chiar acneea.

Cum îţi menţii părul sănătos şi strălucitor? Ce remedii cosmetice şi măşti pentru păr sau ten făcute în casă foloseşti?

În ceea ce priveşte părul, tratamentul nelipsit este uleiul de argan, pe care îl aplic pe părul umed. Nu numai că îl face catifelat şi uşor de coafat, dar îl şi hrăneşte şi îl protejează de factorii externi.
Şi încerc pe cât posibil să evit coafările excesive cu ondulatorul sau placa, precum şi vopsirile dese.  Uleiul de argan răspunde şi la întrebarea referitoare la remediile naturiste.

 

Foto: Toader Photography

2 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod