Cum să faci sex oral ca o profesionistă. 6 sfaturi

Bărbaţii adoră să primească atenţie acolo jos, iar asta nu este un secret. O noapte fierbinte cu iubita lor care este gata să coboare în genunchi pentru a-şi satisface bărbatul este una dintre cele mai arzătoare dorinţe ale masculilor. Însă sexul oral nu este atât de simplu precum pare şi nu se învaţă peste noapte. Este nevoie de ore întregi de "exerciţiu" ca să te poţi lăuda cu "aptitudinile" tale. Experimentează alături de partener, descoperă ce-i place şi ce nu şi pregăteşte-i o partidă de neuitat.

Dacă nu eşti o mare fană a sexului oral, nu vei putea să te transformi în expertă după doar o experienţă, dar poţi îmbunătăţi tehnica ţinând cont de toate lucrurile care îi provoacă plăcere.
1 din 7

Începe încet

Nu trece imediat la partea principală. Alintă-i bărbăţia cu limba şi fă-l să dorească mai mult. Fii tandră şi începe cu săruturi, folosind limba din plin. Saliva joacă un rol important, asigurând lubrifierea. Cu cât mai multă, cu atât plăcerea iubitului tău va fi mai mare.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Claudiu pe 6 Aug 2014, 10:58
    klauss_83@yahoo.com

    da trebuie sa fie lenta si senzuala ca sa fie de amblee parti foarte placut, cu multa delicatete

    1
    0

  • elisa diaconu pe 1 Aug 2014, 16:10
    text & photo misleading

    taie banana din text. daca se rupe miezul in timpul "antrenamentului" si blocheaza caile respiratorii, ajunge fata direct la spital. te citeste vreo fatuca credula de 16 ani, iti faci pacate Mary.

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod