Frumoasă, chiar și fără sâni: Anastacia se simte mai feminină după dubla mastectomie

Cântăreața în vârstă de 45 de ani a vorbit deschis despre operația pe care a suportat-o pentru a învinge din nou cancerul de sân.

Faptul că a trecut printr-o nouă mastectomie în aceeași perioadă în care Angelina Jolie dezvăluia că a trecut prin aceeași experiență îngrozitoare a întărit-o pe artista americană.

Cântăreața, al cărei nume este Anastacia Lyn Newkirk, a fost diagnosticată pentru prima oară cu cancer de sân în urmă cu zece ani. În februarie anul trecut, ea a anunţat că maladia a recidivat şi a fost nevoită să-şi anuleze turneul în Europa.

Artista a trecut printr-o nouă operație, în urma căruia i s-a extirpat și celălalt sân. Ea a mărturisit că a înfruntat această cumpănă grea din viața sa cu zâmbetul pe buze și și-a propus să fie fericită. Deşi a trăit o experienţă traumatizantă, Anastacia a spus că ea se simte mai frumoasă şi mai puternică acum. Secretul său se bazează pe gândirea pozitivă. "Am învățat asta de când eram foarte tânără. N-am vrut să fiu niciodată tristă", a declarat ea într-un interviu publicat de US magazine.



Anastacia n-a trecut doar printr-o operație de mastectomie. A mai suportat și o intervenție de chirurgie plastică și reparatorie. "Ca să am o operație completă care să mă facă să mă simt ca o femeie, mi-au scos niște mușchii latissimus dorsi și mi i-au pus în locul sânilor. Asta a fost cel mai rău. Așa că am niste minunate tăieturi pe spate, sub aripioare. Chiar am scris o melodie, <<Broken Wings/Aripi frânte>>", a explicat ea.

Cântăreaţa a mărturisit că nu şi-a pierdut niciodată forţa şi a privit maladia care îi rodea trupul ca pe o "binecuvântare": "N-aş schimba niciodată nimic. Chiar am spus că al doilea cancer a fost o binecuvântare şi mai mare", a spus ea.



Anastacia i-a mulţumit Angelinei Jolie pentru curajul de a anunţa că a luat decizia de a face o dublă mastectomie după ce analizele genetice au identificat un risc ridicat de cancer de sân. "Faptul că a împărtăşit acest drum pe care l-a făcut, simplitatea cu care a ales ce are de făcut, totul a fost un act de mare clasă. N-am vorbit cu ea, dar noi am fost operate cam în aceeaşi perioadă. Eram pe patul de spital şi am fost şocată să aflu că ea a trecut prin ceea ce am trecut şi eu", a povestit vedeta.



După a doua operaţie, cântăreaţa şi-a făcut prima apariţie publică în noiembrie anul trecut, la gala Premiilor Umanitare, desfăşurată la Berlin. Ea a primit o distincţie în semn de recunoaştere a eforturilor depuse prin înfiinţarea fundaţiei sale de cercetare a cancerului de sân. Anastacia este a doua femeie care a primit acest premiu, după ce în 2010 Annie Lennox a fost onorată cu aceeaşi distincţie pentru acţiunile sale împotriva flagelului reprezentat de SIDA.



Anastacia şi-a reluat activitatea muzicală după ce a cântat pe scena evenimentului din capitala Germaniei şi îşi relansează cariera cu noul său album, intitulat "Resurrection", notează ziarul britanic "Daily Mail". "Are multe referiri la cancer. Am avut multe probleme de sănătate, dar întotdeauna mi-a plăcut să transform o situaţie neplăcută într-una pozitivă", a mărturisit vedeta.

Renumită pentru vocea ei puternică, cântăreaţa născută pe 17 septembrie 1968, la Chicago, abordează stilul pop-soul cu influenţe rock. Albumul ei de debut, "Not that kind", care include piesa "I'm outta love", a avut un succes imens, ocupând primul loc în topurile muzicale din opt ţări din Europa, Asia şi Oceania, notează agenţia Mediafax. Următoarele două albume au avut şi ele succes, consolidându-i statutul de vedetă. În total, discurile sale s-au vândut în peste 20 de milioane de copii.

Artista a concertat şi în România, în septembrie 2009, la Sala Polivalentă din Bucureşti.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Aprilie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dana pe 4 Apr 2014, 00:09
    totusi

    sa spui ca un cancer este o binecuvantare mi se pare absurd

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod