Fosta iubită a lui George Clooney s-a măritat în weekendul în care el s-a însurat


Elisabetta Canalis s-a măritat în același weekend în care fostul ei iubit s-a însurat

 

Canalis a strălucit în rochia albă, din dantelă, cu voal lung, în timp ce ținea în mâini un buchet de flori albe. Doar tatuajul de pe mâna dreaptă nu se pica prea bine lângă albul dantelei fine...

Întâmplător sau nu, Canalis a făcut nunta în același weekend în care George Clooney a renunțat la burlăcie. Deși a avut parte numai de bărbați celebri, printre care s-au numărat fostul fotbalist Christian Vieri și regizorul Gabriele Muccino, actrița italiană nu a mai fost căsătorită niciodată.

Cu Brian Perri s-a cuplat la sfârșitul anului trecut, după ce s-a despărțit de Steve-O, starul din reality show-ul "Jackass".

Faima Elisabettei a explodat însă când l-a cucerit pe Clooney. 18 luni a durat iubirea lor, dar starul american n-a cerut-o de soție. În iunie 2011 s-au despărțit, apoi fiecare și-a găsit dragostea care să-i ducă înaintea altarului. "Este adevărat, ne-am despărţit. A fost o decizie dificilă şi extrem de personală. Sperăm că viaţa noastră privată va fi respectată", anunța actorul american într-un comunicat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod