Fosta iubită a lui George Clooney s-a măritat în weekendul în care el s-a însurat

Canalis s-a căsătorit duminică, în Sardinia, cu logodnicul ei, un medic ortoped, cu zece ani mai în vârstă


George Clooney şi Amal Alamuddin au apărut pentru prima dată împreună în public în octombrie 2013, la Londra. După ceremonia civilă din capitala Angliei, actorul va face și el nunta în Italia, pe 27 septembrie, pe o insulă privată din Veneția, unde va fi organizată o ceremonie nupţială mai fastuoasă. "Mi-am întâlnit viitoarea mireasă aici, în Italia, şi mă voi căsători cu ea, în câteva săptămâni, la Veneţia", a declarat Clooney la Florenţa, unde a participat împreună cu viitoarea soţie la o gală umanitară organizată în Palazzo Vecchio.

George Clooney s-a căsătorit în 1989 cu Talia Balsam, de care a divorţat în 1993.

De atunci, el a spus în mai multe ocazii că nu se va mai căsători niciodată.
După ce s-au cunoscut în timp ce filmau o reclamă pentru brandul Martini, în anul 2000, George Clooney şi modelul britanic Lisa Snowdon au avut o relaţie de câţiva ani, marcată de numeroase împăcări şi despărţiri.
În 2007, actorul american a început o relaţie cu Sarah Larson, de care s-a despărţit însă în mai 2008. După despărțirea de Elisabetta Canalis, Clooney a mai avut o relație de aproape doi ani cu Stacy Keibler.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod