Fără machiaj: Primele poze cu Renee Zellweger după apariția-șoc de pe covorul roșu

Fiecare apariție a vedetei este în continuare "vânată" de presă


După publicarea fotografiilor în care actriţa este de nerecunoscut, protagonista francizei "Bridget Jones" a reacționat la numeroasele comentarii apărute pe internet, unele ironice, altele pline de îngrijorare. "Sunt fericită să constat că oamenii cred că eu arăt diferit", a declarat ea pentru revista People. "Duc o viaţă diferită, sunt fericită, mă simt împlinită şi sunt fericită că acest lucru se vede", a adăugat ea, după controversa stârnită de apariţia la gala dedicată femeilor din industria de la Hollywood, organizată luni, 20 octombrie, de ediţia americană a revistei Elle, la Los Angeles.

În loc să mă opresc şi să îmi încarc bateriile, am continuat să alerg până la epuizare şi am făcut alegeri proaste Renee Zelwegger
Cotidianul britanic Daily Mail a contactat un chirurg plastician din Beverly Hills, Dr.
Randal Haworth, pentru a-și spune opinia cu privire la acest subiect. "După părerea mea, Renee a făcut o blefaroplastie, care implică înlăturarea excesului de piele și de grăsime din zona dintre sprâncene și pleoape", a spus medicul. Acesta crede că o astfel de intervenție a modificat mult zona ochilor, care erau parțial mascați de piele. "Una dintre caracteristicile ei definitorii erau ochii ei mici, care îi completau perfect personalitea. Acum, după ce acolo s-a intervenit, ea e de nerecunoscut.
În plus, ea a mai pierdut niște straturi de grăsime de sub pielea feței, ceea ce s-ar putea datora procesului normal de îmbătrânire"
, a mai spus chirurgul.

Dr Robert Guida, un chirurg plastician din New York, a spus că presupusa operație estetică ar fi o îmbunătățire a aspectului actriței: "Pare evident că și-a făcut o blefaroplastie. Se pare că făcut și injecții cu Botox pentru a-și netezi pielea frunții și e posibil să aibă și fire în obraji și în centrul feței", a spus el.
"Cred că avea nevoie de mult de operații estetice. Cred că acum arată mult mai bine, iar intervenția a fost un succes", a adăugat Guida.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod