EXCLUSIV Cătălin Botezatu: „Moda este amanta perfectă. Nu m-a înşelat niciodată“

6 Februarie 2015
Anul trecut, Cătălin Botezatu a anunţat că a semnat cu postul Kanal D, iar acum emisiunea lui a intrat în grila de programe.

Mutarea a fost una de răsunet, show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu“ începe pe 7 februarie şi toată lumea se întreabă ce audienţa va avea noua emisiune.

Cătălin Botezatu a acceptat să ne acorde un interviu şi să de dezvăluie cum a ajuns să lucreze cu cei de la Kanal D şi cum va fi noua lui emisiune.

eva.ro: Cum ai fost primit de cei de la Kanal D şi de ce ai ales oferta lor?

Cătălin Botezatu: Am primit cu bucurie oferta Kanal D, pentru că mi se pare că este un post de televiziune în plină ascensiune, foarte serios, tânăr, care a demonstrat că poate. Dovada stă în performanţele pe care le înregistrează zilnic cu emisiunile şi serialele de succes şi, nu în ultimul rând, prin suflul nou pe care îl aduce pe piaţa de TV din România.

Am găsit aici, la Kanal D, oameni care au înţeles ideea de „Supermodels“, mi-au acordat tot suportul în realizarea show-ului care va debuta sâmbătă, pe 7 februarie, de la ora 21.30.

Cum se va desfăşura concursul?  Înţeleg că doar 18 concurenţi vor intra în casa „Supermodels“ după o preselecţie.

După ce am văzut peste 10.000 de concurenţi la nivelul teritoriului, 18 concurenţi au reuşit să intre în casa „Supermodels“. „Supermodels by Cătălin Botezatu“ are alte ingrediente faţă de un format de fashion obişnuit. Concurează atât fete, cât şi băieţi organizaţi în trei echipe mixte.

Între aceste echipe se creează intrigi, se nasc iubri, dar, în final, numai unul va fi câştigătorul titlului de Supermodel. La sfârşitul fiecărei probe vor fi eliminări, iar noutatea este că se salvează o echipă care poate propune, la rândul ei, spre eliminare, alţi concurenţi din celelalte două echipe.

S-a întâmplat ca atunci când s-au votat între ei, să încerce să-l elimine pe cel mai bun concurent, dar decizia finală îmi aparţine atât mie, cât şi celorlalţi juraţi. Dacă am observat că se încercă asta, am echilibrat acest lucru, pentru că trebuie să câştige cel mai bun. Orgoliul şi prostia nu au dus niciodată la ceva bun.

Tot timpul s-au iscat scandaluri între concurenţi în timpul filmărilor show-ului „Supermodels by Cătălin Botezatu“, iar când se spunea că este cineva favorizat, îl supuneam celor mai grele probe, pentru a nu exista această suspiciune. Cei mai buni chiar au demonstrat că sunt cei mai buni.Concurenţii sunt supravegheaţi în regim „Big Brother“, 24 de ore din 24 de ore?

Show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu“ are şi această componentă de reality. Au locuit împreună, fete şi băieţi, 24 de ore din 24 de ore. Au mâncat, gătit împreună. Au suportat cu greu acest lucru, dar am vrut să scoatem în evidenţă profesionalismul lor, puterea de a asimila toate informaţiile, de a putea poza cât mai bine în condiţii cât mai vitrege.

Dacă, la început, au fost câţiva care au fost pudici, spre sfârşit s-au dat la o parte „perdelele“. Totul este la vedere, atât la propriu, cât şi la figurat. Dacă existau fete şi băieţi care spuneau că nu pozează nud, că nu înţeleg acest concept artistic, la sfârşit s-au conformat.

S-au format cupluri în casă, iar concurenţii au vorbit fără perdea despre orientările lor sexuale. Suntem o ţară liberă!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • sorin pe 7 Feb 2015, 23:29
  da da

  amanta perfecta a lui Bote , este barbatul ..

  1
  0

 • monica pe 6 Feb 2015, 14:09
  Botezatu

  ofera ceva mai serios d-le Botezatu!

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod