Ce vrea să mai schimbe Cătălin Măruţă la aspectul său după implantul de păr

Realizatorul TV este foarte mulţumit de rezultatul implantului şi nu mai are nevoie de ajutorul medicilor pentru a-şi îmbunătăţi aspectul fizic. Totuşi, spune el, ar mai fi ceva de făcut, dar depinde numai de voinţa sa.
"N-aş mai schimba nimic altceva, cel puţin acum nu-mi vine nimic în minte. Am fost la o clinică excepţională, cu personal superprofesionist. Am avut încredere totală şi, iarăşi, previziunile mele s-au dovedit juste. Totul a mers perfect", a spus Măruţă pentru ziarulring.ro.

Singurul lucru pe care şi-l doreşte acum este să mai slăbească puţin. El mărturisit pentru ziarul Ring că are câteva kilograme în plus, dar vrea să se bazeze pe voința proprie: "În rest, dacă insistaţi, poate că aş mai da jos câteva kilograme, dar asta am s-o rezolv cu sportul, n-aş merge până la liposucţie sau chestiuni de-astea.
Nu e cazul"
, a spus Cătălin Măruţă.

"Sunt sigur că, aşa cum am mai slăbit şi altădată cu regim echilibrat şi mişcare multă, am să reuşesc şi de dată asta. Par zăpăcit uneori, dar sunt o fiinţă disciplinată", a adăugat el.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod