Exclusiv: Antonia şi Alex Velea locuiesc împreună de o săptămână!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Decembrie 2013
Cântăreaţa a depus în secret actele de divorţ. Ea îşi acuză soţul că i-a sechestrat fetiţa şi cere instanţei să-i acorde custodia.

Relaţia dintre Antonia şi Alex Velea a atras atenţia presei mondene încă din 2012 şi a provocat numeroase speculaţii. Privită iniţial cu neîncredere şi socotită mai degrabă un intrument de promovare născocit de cei doi artişti decât ca o legătură serioasă, aproprierea lor a început să capete contur în această toamnă, când tabloidele au anunţat că Alex Velea şi soţia lui, Ana, au divorţat la notar. Cum despre mariajul Antoniei cu italianul Vincenzo se ştia de multă vreme că scârţâie serios, apariţiile împreună şi declaraţiile celor doi cântăreţi au început să capete mai multă credibilitate.

Cele mai noi informaţii confirmă că Antonia şi Alex Velea sunt împreună. O sursă a declarat în exclusivitate pentru Eva.ro că artiştii s-au mutat, weekendul trecut, într-un apartament dintr-un imobil de lux, situat pe Şoseaua Nordului din Capitală, peste drum de parcul Herăstrău. Sâmbăta trecută, ei şi-au adus în locuinţă ultimele piese de mobilier şi de atunci locuiesc acolo, a adăugat sursa citată.La nici o săptămână după această "manevră", Antonia a făcut o altă mişcare secretă, dar despre care presa a aflat. Cântăreaţa a depus ieri după-amiază, la Judecătorie, chiar în ultima în care instanţele din România mai lucrau înainte de a intra în vacanţă, actele prin care cere divorţul, anunţă cancan.ro.

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în mai 2011. Ei au o fetiţă, Maya Rosaria, născută în august 2010. Din toamna lui 2011, mariajul lor s-a destrămat, iar acum cei doi soţi au devenit protagoniştii unei lupte surde pentru copilul care ar fi trebuit să-i unească.

Antonia i-a propus lui Vincenzo să se despartă pe cale amiabilă, însă, cu toate că a acceptat să participe la mediere, acesta a respins orice înţelegere. "Începând cu luna noiembrie a anului 2011, pe fondul neînţelegerilor şi opiniilor divergente în ceea ce priveşte viaţă de familie, am hotărât de comun acord să ne separăm, întrucât relaţiile de familie erau în mod iremediabil vătămate şi nu mai există nicio posibilitate de a ne continuă căsnicia", se menţionează în cererea de divorţ înaintată de Antonia.

Potrivit site-ului citat, cântăreaţa solicită custodia fetiţei şi cere ca instanţa să-l oblige pe Vincenzo la plata unei pensii minime de întreţinere, ţinând cont de faptul că "acesta nu realizează venituri". "Trebuie ţinut cont atât de interesul copilului, care este fetiţă şi este la vârstă la care are nevoie cel mai mult de prezenţa zilnică şi afecţiunea mamei, cât şi de faptul că ambii părinţi avem o locuinţă stabilă pe teritoriul României", a mai scris vedeta în cererea depusă.

Pentru a fi sigură că va avea sorţi de izbândă, Antonia a menţionat că soţul ei ar fi "sechestrat-o" pe micuţa Maya în casa părinţilor lui din Italia, unde o ţine din luna iunie, imediat după ziua lui de naştere: "Vincenzo a scos fetiţa din ţară pentru o scurtă vacanţă la bunici, vacanţă ce s-a transformat în refuzul de a o mai aduce înapoi lângă mine, aşa cum îmi propusese (în mod mincinos, cum s-a dovedit ulterior) pentru a obţine acordul meu în vederea călătoriei în Italia. Ulterior, mi-a reproşat neimplicarea în creşterea fetiţei, în condiţiile în care a refuzat în mod constant, toate solicitările mele de a o readuce în ţară, mai mult chiar, lăsându-mă să o vizitez în Italia, condiţionat, numai în prezenţa să, a bunicii sau a surorii lui, neavând nici măcar posibilitatea de a petrece timp cu fetiţă în altă parte decât la domiciliul bunicii paterne", a scris Antonia.

Totodată, vedeta a precizat soţul ei îşi petrece majoritatea timpului în România sau la Miami, departe de fiica lor, aflată în Italia, şi pe care Vincenzo o vede o dată sau, cel mult, de două ori pe lună: "Pe lângă faptul că sunt împiedicată să stau cu fetiţa, iar Vincenzo este mai mult pe drumuri decât cu ea, nici măcar nu mi se dă posibilitatea de a o vedea zilnic, întrucât această este ţinută în Italia, unde stă fără părinţi doar în compania bunicii paterne. Mai mult, de când a dus fetiţa în Italia, Vincenzo nu vrea să mă lase să o aduc în ţară, refuzând în mod repetat şi categoric toate rugăminţile mele în acest sens."

Menţionând că această situaţie este "imposibilă şi dureroasă" pentru ea, Antonia a adăugat că soţul ei i-a interzis să petreacă câteva zile cu Maya chiar şi pe teritoriul Italiei, altundeva decât în casa soacrei ei.Antonia cere instanţei dreptul de a-şi creşte copilul în România, fiind de acord că Vincenzo să aibă program de vizitare în două weekenduri în fiecare lună, dar să beneficieze şi de patru săptămâni de vacanţă vara, alături de Maya, plus câteva zile de Paşte şi de Crăciun, scrie cancan.ro.

În solicitarea formulată, vedeta a mai anunţat că doreşte să revină la numele ei, Iacobescu, şi îi cere judecătorului să constate că desfacerea căsătoriei are loc din culpă comună.

Acţiunea depusă vineri este însă doar începutul unui lung "război" la tribunal. Surse citate de cancan.ro susţin că Vincenzo Castellano nu are de gând să cedeze uşor şi nu acceptă niciuna din cererile soţiei sale.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pollet_a pe 21 Dec 2013, 22:40
    Pacat.

    Parea o fata cuminte, mai la inceputuri, ca sa zic asa. Dar de cand cu.......specimenul pe care si l-a ales, nu-mi mai place. A devenit un pic, cam vulgara. Pacat. Cred ca se sperie si copilul , cand il vede (daca il va vedea vreodata....).

    7
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod