Eva Longoria, aproape de dezastru la Cannes: A purtat o rochie care plesnea pe ea

Potrivit Daily Mail, Eva Longoria a adoptat stilul consacrat de Kim Kardashian

 

După divorţul de Tony Parker, actriţa americană s-a căsătorit cu mogulul media mexican Jose "Pepe" Baston (47 de ani) şi este posibil ca ea să-şi dorească un copil cu noul soţ. Nunta a avut loc în mai anul trecut, la o reşedinţă privată cu vedere spre lac din Valle de Bravo, în apropiere de Ciudad de Mexico. Ceremonia a avut loc în aer liber, într-un loc pitoresc din apropierea lacului.

În jur de 200 de invitaţi au participat la eveniment, iar ziua cea mare s-a încheiat cu un spectacol de artificii.

Evenimentul a fost organizat de sora lui Bastón, Rosalia, iar ceremonia a fost oficiată de Părintele Pedro atât în engleză, cât şi în spaniolă, relatează Mediafax. Deşi Longoria nu a avut domnişoare de onoare, fiicele lui Bastón, Tali şi Mariana au mers înaintea cuplului deschizând ceremonia.

Eva şi Jose s-au logodit în decembrie 2015, în timpul unei vacanţe în Dubai, unde mogulul TV mexican a făcut dovada iubirii sale pentru starletă cu un inel cu rubin. Relaţia celor doi a început la finele anului 2013.

Actriţa americană se află la a treia căsnicie, după ce a divorţat de actorul Tyler Christopher şi de jucătorul de baschet Tony Parker.

Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Neveste disperate/ Desperate Housewives".
Cele mai recente roluri de pe marele ecran pentru Eva Longoria datează din 2008, când a jucat în comedia "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body", şi 2012, când a apărut în "For Greater Glory: The True Story of Cristiada". De asemenea, actriţa a dat voce unui personaj din animaţia "Arthur Christmas" (2011).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod