dulcea impacare

Dulcea împăcare: Povestea de iubire dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck

Cele mai faimoase cupluri de la Hollywood din anii 2000 păreau demult uitate până la reîmpăcarea șocantă dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck.

Poveștile de iubire de la Hollywood și obsesiile noastre pentru ele nu sunt făcute să reziste testului timpului, așa că trebuie să profităm de orice ocazie de a reînvia cuplurile de celebrități care au dispărut.

Bennifer a reaprins senzaționalul tabloidelor din anii 2000 în cea mai neprevăzută manieră, unind pe toată lumea, de la generația TikTok la generația MTV.

De la primele semne de împăcare dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez, când un paparazzi l-a surprins pe actor părăsind casa frumoasei vedete, nostalgia anilor 2000 a revenit fulgerător.



Și acum, confirmarea vine sub forma unei filmări în care cuplul a fost surprins sărutându-se pasional.

 

Cei doi s-au despărțit chiar înainte de nuntă


Bennifer a fost unul dintre numeroase cupluri din showbiz, de la Tom Cruise și Katie Holmes până la Jake Gyllenhaal și Reese Witherspoon, care a ținut prima pagină a ziarelor mult timp. Dar, momentul de vârf și de audiență maximă a fost atunci când cel doi au pus punct relației lor de trei ani, cu doar câteva zile înainte de nunta planificată.



Au fost vorba despre videoclipuri muzicale pe iahturi, un inel de logodnă cu diamante roz de 2,5 milioane de dolari și mai multe filme împreună, toate acestea fiind urmărite îndeaproape de paparazzi care se ascundeau în tufișuri pentru a arunca o privire către J.Lo și Ben.

Uneori, era imposibil să nu dai de ei, dar, de cele mai multe ori exista un nivel de mister care îi făcea și mai ademenitori.



Într-un fel, reîmpăcarea dintre cei doi a satisfăcut căutarea și nevoia noastră constantă de informații, provocându-ne o mare curiozitate din cauza faptului că nu avem toate răspunsurile la întrebările care ne macină.

Toată povestea lor și vedetele, în general, sunt fascinante pentru că nu știm totul despre ele.

Ben Affleck și Jennifer Lopez ne-au readus nostalgia anilor 2000


Gloria acelor ani renaște oarecum diferit și extrem de neașteptat: prin revenirea acestui cuplu. Chiar și cei mai cinici dintre noi pot vedea că există o speranță în reuniunea unui cuplu a cărei despărțire a fost de 17 ani.

Între timp...


Mariajul lui Affleck cu Jennifer Garner s-a încheiat în 2019, după o aventură a acestuia cu bona și o problemă scăpată de sub control cu alcoolul.

Jennifer Lopez a trecut printr-o separare de Marc Anthony în 2011, iar apoi printr-o despărțire vulcanică de Alex Rodriguez pe fondul unor zvonuri de infidelitate.
J.Lo și Alex Rodriguez aveau, de asemenea, planuri de căsătorie.

Acum...


Doi foști iubiți s-au reîmpăcat după aproape două decenii.
18 Iunie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod