Drama unui actor: Michael Fox, mărturisiri tulburătoare despre 25 de ani de luptă cu maladia Parkinson

Michael Fox
Starul din "Back to the future" a vorbit despre lupta lui cu maladia Parkinson


Fox a anuţat că a descoperit un nou tratament care dă rezultate bune în combatarea tremurului caracteristic maladiei - meditaţia. "Singurul mod în care nu mă mişc, câtuşi de puţin, e atunci când dorm", a mărturisit el, explicând că atunci activitatea cerebrală se reduce mult şi opreşte orice mişcare. "La fel se întâmplă când meditez. Dacă o fac sincer, concentrat, atunci creierul meu îşi încetineşte activitatea suficient ca să se oprească şi tremuratul", a spus actorul.

Pe lângă cariera sa cinematografică importantă, starul şi-a dedicat mare parte din timp fundaţiei care îi poartă numele, înfiinţată în anul 2000, şi care în ultimii 16 ani a obţinut donaţii de 650 de milioane de dolari în scopul cercetării maladiei Parkinson, relatează Daily Mail.

Michael J.

Fox, care s-a născut în Canada, a devenit celebru după ce a apărut în filmul "Înapoi în viitor". În 2000, după ce simptomele bolii Parkinson i s-au acutizat, actorul canadian a renunţat la actorie. Este căsătorit cu actriţa Tracy Pollan din 1988 şi au împreună patru copii: Sam, în vârstă de 27 de ani, gemenii Aquinnah şi Frances (21 de ani) şi Esmé, care a împlinit 15 ani pe 3 noiembrie.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod