Dr. Oz şi Martha Stewart: 7 secrete ale tinereţii veşnice. Descoperă-le!

Vedeta internaţională Martha Stewart, una dintre cele mai puternice şi bogate femei din lume a fost invitată în emisiunea celebrului Dr. Oz ca să împărtăşească secretele tinereţii veşnice. Află la ce trucuri apelează ea!

La cei 71 de ani, celebra Martha Stewart nu are nicio operaţie estetică, dar arată senzaţional. Susţine că a consultat mai mulţi medici plasticieni, însă niciodată nu a reuşit să se decidă pentru o intervenţie chirurgicală estetică. Prin urmare, singurul lucru pe care îl face cu regularitate sunt exerciţiile faciale pentru a-ţi menţine elasticitatea tenului. Care sunt secretele sale? Le-a descoperit Dr. Oz în emisiunea sa "The Dr. Oz Show", având-o ca invitată pe celebra femeie de succes.


Iată care este rutina sa zilnică de îngrijire:

1.

Dimineaţa la prima oră, Martha bea apă caldă cu zeamă de lămâie

Un truc la care apelează de ani buni Martha Stewart este apa căldă cu lămâie. În fiecare dimineaţă bea pe stomacul gol un pahar cu apă caldă şi zeama de la o jumătate de lămâie. Această băutură este bună pentru sistemul digestiv, deoarece curăţă intestinele de excesul de mucus.


2. Foloseşte capsule cu vitamina E pentru piele

În fiecare dimineaţă şi seară, Martha Stewart foloseşte capsule cu vitamina E pentru ten, cearcăne şi pentru orice zonă a corpului care este mai uscată.
De asemenea, există şi diverse serumuri cu vitamina E care i se par foarte eficiente.


3. Aplică zilnic o mască cu ou pe care o consideră exfoliantă

Dintr-un ou bătut bine face o mască pe care o aplică dimineaţa pe faţă, după care o îndepărtează cu apă călduţă.


4. Aplică săptămânal o mască antirid numai cu ingrediente naturale

Ca ingredient de bază foloseşte zmeură, afine sau mure pe care le amestecă împreuncă cu 2 linguri de iaurt, 2 linguri de miere şi o lingură cu zeamă de lămâie. Se lasă masca 10 minute sau chiar o oră să acţioneze, după care se îndepărtează cu apă călduţă.


5.
Bea mult ceai de muşeţel


În orice moment al zilei, Martha consumă ceai de muşeţel amestecat cu tinctură din floarea pasiunii şi tinctură din seminţe de ovăz. 


Şi ca setul să fie complet, iată două dintre reţetele favorite ale Marthei Stewart:


6. Face un pateu din brânză de vaci cu verdeţuri

Pentru verdeţuri ea foloseşte kale (varza furajeră), dar o poţi înlocui şi cu spanacul proaspăt. Se amestecă verdeaţa sotată în prealabil cu usturoi şi ulei de măsline cu brânza de vaci, fulgi de ardei iute şi zeamă de lămâie. Se consumă pateul cu pâine prăjită sau ca sos pentru diverse legume crude.



7. Quesadilla cu brânză şi ciuperci

Ciupercile se lasă la înăbuşit cu ulei de măsline şi condimente. Se pun câteva picături de ulei de măsline într-o tigaie şi se pune o lipie peste care se aşază ciupercile sotate şi brânza preferată. Peste amestec se aşază o altă lipie care se apasă puţin şi se lasă pe o parte şi altă până devine crocantă şi se topeşte brânza. 

28 Mai 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 17 Sep 2013, 08:48
    hellas

    la dieta de apa calduta cu zeama de lamaie, dimineata pe stomacul gol, putem inlocui zeama de lamaie cu hellas?

    0
    0

  • simika pe 28 Mai 2013, 11:21
    foarte interesant...

    Multe vedete folosesc vitamine culese din gradina bunicii pentru frumusete.... Ar trebui sa ii urmam exemplul!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod