Ce fel de bărbat trebuie să alegi pentru o relaţie de lungă durată?

Vine un moment în viaţă când îţi dai seama că ai zburdat destul din relaţie în relaţie şi vrei ceva stabil, vrei să întâlneşti un bărbat care îţi poate oferi linişte şi poate fi echilibrul tău în orice situaţie de acum încolo. Uneori, este greu să alegi un bărbat care să-ţi fie alături pe o perioadă lungă de timp, însă pentru a-ţi face munca mai uşoară, trebuie să fii atentă la câteva calităţi esenţiale.

1. Bărbatul care înţelege cuvântul "noi"

Pentru ca o relaţie să fie una reuşită, este nevoie ca partenerul tău să înţeleagă ce înseamnă cuvântul "noi". Prin urmare, dacă îţi doreşti o relaţie de lungă durată, caută această calitate la partenerul tău.
Un bărbat care nu te include în planurile lui şi nu se consultă cu tine atunci când urmează să ia o decizie este egoist şi dovedeşte faptul că nu îi pasă de tine.

2. Bărbatul care îţi oferă stabilitate

Stabilitatea, fie ea una emoţională, fie ea una financiară, cântăreşte greu într-o relaţie. Ştii doar că nesiguranţa este una dintre principalele cauze ale desparţirilor şi te poate afecta nu doar pe termen scurt, ci şi pe termen lung.

De exemplu, un bărbat pasionat de jocurile de noroc nu este tocmai cea mai fericită alegere pentru o relaţie pe termen lung, deoarece nu îţi garantează acea stabilitate financiară de care ai nevoie: azi poate câştiga, dar săptamâna viitoare poate pierde.
Din acest punct de vedere, un bărbat cu un job stabil reprezintă o alegere mult mai înţeleaptă din partea ta.

3. Bărbatul cu care ai ceva în comun

Dacă vrei să ai o relaţie de lungă durată, este bine să te orientezi către un bărbat cu care ai ceva în comun, cum ar fi un hobby. Faptul că amândoi sunteti pasionaţi de drumeţii pe munte, de exemplu, vă poate ajuta să fiţi mai apropiaţi şi să vă ocupaţi împreună de această pasiune, să vă motivaţi reciproc.

4. Bărbatul care te respectă şi te apreciază

Un bărbat care te respectă şi te apreciază are toate şansele să rămână alături de tine toată viaţa, aşa că merită să îl cauţi până ce îl găseşti.
Respectul şi aprecierea pe care partenerul tau le manifestă faţă de tine sunt calităţi esenţiale, care te pot ajuta să fii mai încrezătoare în propriile tale forţe, dar şi mai încrezătoare în viitorul pe care amândoi îl aveţi în faţă.

5. Bărbatul cu care simţi că eşti compatibilă

Compatibilitatea între parteneri există sau nu într-un cuplu, nu este o cale de mijloc la acest capitol. Tocmai de aceea, dacă găseşti un bărbat cu care simţi că eşti compatibilă, fă tot posibilul să-l păstrezi, deoarece ai toate şansele să trăieşti o frumoasă poveste de dragoste alături de el. Compatibilitatea poate fi atunci când vă simţiţi bine împreună, când găsiţi întotdeauna subiecte interesante de discutat şi când vă simţiţi fantastic în momentele voastre intime.

6.
Bărbatul care este sincer


Sinceritatea este esenţială într-o relaţie de lungă durată şi ar trebui să fie una dintre primele calităţi pe care le cauţi la un bărbat. Este inutil să spunem de ce este important ca partenerul tău să fie sincer cu tine. Probabil ai invăţat acest lucru din relaţiile anterioare.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 19 Iun 2013, 13:06
    JACKPOT!

    Am sotul "perfect"! :))))))))))) daca am fi compatibili 100% cred ca ne-am fi plictisit de mult unul de celalalt! Nici eu nu sunt totalmente cu vrea el si nici el nu e cum vreau eu. Care-i problema? Sunt mandra de familia mea!

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod