Divorţul, cură de slăbire extremă pentru Gabriela Cristea: „Este greu pentru oricine“

Gabriela Cristea a fost prezentă, miercuri seară, la un eveniment monden, uimind toată asistenţa cu forma ei fizică de invidiat.

După ce a avut mai multe fluctuaţii de greutate, Gabriela Cristea a ajuns din nou la aspectul fizic care a consacrat-o şi datorită căruia a pozat în celebra revistă Playboy. Fosta vedetă de la Kanal D ajunsese să cântărească, în anul 2008, după ce s-a căsătorit cu Marcel Toader, 85 de kilograme, multă lume afirmând că acest lucru s-a întâmplat din cauza problemelor din căsnicie.

Zvonurile nu au fost confirmate, ba mai mult, Adriana Bahmuţeanu a făcut lumină în acest caz.

„Gabi s-a chinuit mult să facă un copil. Făcea şi un tratament pentru asta. De asta s-a îngrăşat atât de mult“, a spus Bahmu, la Antena 1.

Observând că lumea nu-i dă pace şi o vorbeşte pe la colţuri, Gabriela s-a pus pe slăbit, mândrindu-se la începutul acestui an că a reuşit să dea jos peste 10 kilograme cu ajutorul unei diete deloc stricte. „Mănânc de cinci ori pe zi, ăsta e și secretul. Am trei mese principale și două gustări. Mănânc absolut orice fel de carne, nutriționistul nu mi-a interzis să mănânc grăsimi, însă eu am renunțat la ele și mă simt bine.
Am renunțat și la ulei, salata mi-o dreg cu iaurt. Cam de 3 ori pe lună mănânc prăjiturile care îmi plac“
, a spus vedeta, la Kanal D.



În luna martie a acestui an, la două luni după ce vorbea despre dieta minune care a ajutat-o să slăbească, Gabi Cristea era surprinsă de paparazzi în timp ce ieşea dintr-o cofetărie cu sacoşele pline şi se ducea alături de o prietenă la atelierul în care vedeta confecţionează rochii de mireasă. Ceea ce le-a atras însă atenţia paparazzilor era faptul că Gabriela slăbise şi mai mult, ea afirmând ulterior că a reuşit să dea jos alte 10 kilograme.

Acum, după despărţirea de Marcel Toader, vedeta a slăbit şi mai mult, ajungând să arate chiar mai bine decât în urmă cu 13 ani, atunci când poza în PlayBoy.

„Divorţul m-a afectat foarte mult. Este greu pentru oricine. Am slăbit fără să vreau. În doar trei zile am dat jos patru kilograme, dar asta este. Eu sunt o femeie puternică şi o să trec cu bine peste toate aceste probleme“, a spus vedeta, în urmă cu o lună.

24 Mai 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Diana pe 30 Mai 2013, 15:57
    Ce titlu nefericit!

    Nu cred ca isi doreste cineva sa slabeasca in acest fel! Doamne fereste ce puteti sa mai scrieti!

    0
    0

  • CICA pe 26 Mai 2013, 15:15
    buna

    De acord! Un divort afecteaza pe oricine! Exceptie fac persoanele care nu au fost puternic implicate emotional... Si eu am dat jos 15kg...

    1
    0

  • Viorelia pe 26 Mai 2013, 14:06
    Cura slabit

    Am incercat cura de slabit indicata de dna dr.Silvi IFRIM pe baza de proteine,4 l de apa/zi si medicamentele:normoponderol,otet de mere, euthyrox.Dragii mei, dupa o luna de zile era sa mor, me-a dat tot metabolismul peste cap, a trebuit sa ma internez in spital ca sa-mi revin cat de cat. Incercati diete fara medicamente si mancare variata.Bafta multa si sa nu patiti ca mine.

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod