A apărut LaLa Band Magazine, revista unei generaţii

Fanii trupei LaLa Band şi ai serialului Pariu cu viaţa, difuzat pe Pro TV, au de astăzi, 23 mai, un motiv în plus de bucurie: numărul 1 al revistei LaLa Band se va găsi la toate chioşcurile de presă din ţară şi la BookStop-urile Litera!
În cele 40 de pagini se vor regăsi noutăţi, o trecere în revistă a principalelelor momente din istoria trupei, interviuri cu membrii LaLa Band, fotografii şi detalii din viaţa personală şi de scenă a celebrilor tineri care au revoluţionat şi împrospătat felul în care este percepută în România viaţa de adolescent.

Din LaLa Band Magazine nu lipsesc paginile de Beauty, în care LaLa Girls dezvăluie secrete din ritualul lor de frumuseţe, dar nici paginile de timp liber din care puteţi afla preferinţele fiecărui membru al trupei în materie de cărţi, filme, muzică, vacanţe, sport sau shopping.


Rubrica COOL Fashion, realizată de unul dintre cei mai cunoscuţi şi creativi designeri români, Dana Budeanu, completează fericit structura revistei LaLa Band Magazine.

Revista se adresează tinerilor cu vârste între 13 şi 18 ani şi se vrea un punct de informare şi de întâlnire pentru toţi fanii LaLa Band. Lansarea oficială LaLa Band Magazine va avea loc joi, 30 mai, de la ora 12.00, în standul Editurii Litera de la Târgul de Carte Bookfest 2013 (Romexpo, pavilion C2).
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Denisa pe 10 Ian 2015, 12:14
    Lala Band

    Buna ziua! Am o intrebare. Acum suntem in 2015 se mai gasesc produse marca Lala Band?

    0
    0

  • Nicoleta pe 3 Iul 2014, 20:26
    Buna ziua

    Buna ziua am si eu o intrebare !! Cat costa aceasta revista Lala Band magazin ?? Daca stiti spuneti-mi si mie va rog mult !! :* :*

    2
    0

  • Adriana pe 5 Aug 2013, 12:54
    Concurs

    Buna. Numele meu este Vulea Adriana Diana. Ma uit in revista Lala Band Magazine si am gasit un concurs unde poti castiga 3 produse peersonalizate cu Lala Band. Numele celui de al 5-lea album al trupei Lala band este Lla Love Forever

    1
    0

  • ramona pe 3 Aug 2013, 16:11
    Buna ziua

    Buna ziua sunt Dumitru Ramona. As vrea sa stiu daca dumneavroastra va ocupati cu revista lala band magazin. Daca da spunetim si mie cum s-o cicesc online sau sa ma abonez la domneavoastra

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod