Divorţ la Hollywood: Fergie și Josh Duhamel se despart după 8 ani de căsnicie

de Daniel Dumitrescu, 18 Septembrie 2017

Cântăreața și soţul ei şi-au anunțat despărțirea, după un mariaj de opt ani. Cei doi au împreună un băiețel, Axl Jack, în vârstă de patru ani.

Cuplul a făcut publică decizia prin intermediul unui comunicat. "Cu toată dragostea și tot respectul din lume, am decis să ne despărțim la începutul anului", se arată în documentul publicat de revista People. "Pentru a da o mai bună şansă familiei noastre de a se reface, am vrut să menținem această chestiune în privat înainte de a o face publică. Suntem și vom fi mereu uniți, sprijinindu-ne unul pe altul și familia noastră", au adăugat ei.

Fergie, în vârstă de 42 de ani, și Josh Duhamel, (44 de ani) s-au căsătorit în ianuarie 2009, iar actorul declara atunci că îşi doreşte foarte mult să devină tată. În luna ianuarie, ei au aniversat opt ani de căsnicie şi păreau foarte fericiţi, notează Elle.

Cei doi nu au mai fost însă văzuți recent la evenimente publice.

În 2015, artista a dezvăluit că împreună cu soţul ei au apelat la terapia de cuplu pentru că orice probleme vor apărea, acestea vor trebui discutate şi rezolvate, cântăreaţa fiind mândră că partenerul de viaţă a manifestat un interes activ pentru un astfel de proces. "Nu îi este frică. Nu simte că nu ar fi suficient de bărbat", a declarat Fergie pentru publicaţia America Allure Magazine. "Eu şi soţul meu am stabilit regula de două săptămâni (de a nu petrece mai mult de două săptămâni departe unul de celălalt)", a explicat artista.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod