La ce vârstă vei avea copii, în funcție de zodie

Te-ai întrebat vreodată când vei avea copii? Zodia ta îţi poate prezice mult mai mult decât personalitatea ta, ci şi când îţi vei crea o familie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai personalitatea unui războinic şi cine intră în inima ta are şansa de a-şi întemeia o familie cu tine. Eşti pasionată şi foarte sinceră, dar incapacitatea de a sta locului şi inactivitatea te face să ai copii mai devreme decât ţi-ai planificat. Vei avea primul copil când vei avea 21 de ani. S-ar putea să nu-ţi fi dorit acest lucru, dar vei avea o situaţie stabilă şi vei fi înconjurată de oameni care te iubesc şi care te vor ajuta, iar şocul iniţial se va risipi. Întotdeauna ai avut o dorinţă ascunsă pentru maternitate şi, deşi, la 21 eşti pari prea tânără pentru asta, un copil te va învăţa lecţii valoroase de care ai nevoie pentru a excela în cariera ta. În plus, în ciuda anilor, eşti mai matură decât în mod normal.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Eşti unul dintre semnele dornice şi încântate să aibă copii. Pentru că gândul de a avea unul te va face să-ţi pierzi calmul şi te va deranja la început, eşti suficient de responsabilă să alegi să nu îl ai până nu tregi pragul de 30. Vei avea primul tău copil lla vârsta de 31 de ani. Eşti concentrată pe cariera ta, aşa că nu te grăbeşti, dar eşti foarte încântată de zilele ce urmează. Găsirea unei persoane pe care să o iubeşti şi întemeierea unei familii sunt lucruri importante pentru tine, pentru că obiceiurile şi tradiţiile înseamnă totul pentru tine. Nimeni nu are valori familiale mai puternice decât tine. Vei fi uşor copleşit, motiv pentru care insişti să aştepţi până te maturizezi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

S-ar putea să crezi că ai nevoie de un bărbat în viaţa ta, dar ar putea fi de fapt vorba despre un copil pe care încă nu l-ai plănuit. Astrele ştiu care e vârsta perfectă pentru a deveni mamă, adică la 33 de ani. Odată ce vei trage pragulde 30, nu va mai dura mult înainte de a simţi această dorinţă. Dualitatea personalităţii tale înseamnă că vei zăbovi asupra acestei decizii câteva săptămâni, iar apoi te vei adapta schimbării şi o vei primi cu entuziasm. Sarcina ta poate fi stresantă, deoarece eşti nervoasă şi nerăbdătoare, dar maturitatea vârstei va face minuni.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Tu visezi să devii mamă întreaga ta viaţă. Eşti acel prieten care are grijă de toată lumea, oferind sfaturi materne prin liceu fără să îţi dai seama. Acesta este motivul pentru care astrele spun că vei avea un copil la vârsta de 23 de ani. După ce te asiguri că ai găsit pe cineva de încredere, vei fi dornică să îţi întemeiezi o familie. Eşti sensibilă şi simpatică, de aceea toată lumea a crezut mereu că vei fi o mamă fantastică. Chiar dacă vei avea primul copil la 23 de ani, vei avea în continuare alţii de la vârsta de 30 de ani. Când vine vorba de maternitate, Acestei native îi place să o prelungească, astfel încât cei mici să nu părăsească cuibul dintr-o dată. Mereu ai privit-o pe mama ta ca pe o zeiţă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti o leoaică şi în timp ce eşti dornică de a-ţi întemeia o familie, ai planuri pentru tine în primul rând. Eşti independentă, poţi fi egoistă, îţi vei cheltui banii şi timpul doar pentru tine până în 30 de ani. După aceea, vei începe să îţi îmntemeiezi o familie. Acest lucru înseamnă că vei avea primul copil la 30 de ani. Îţi place să faci multe lucruri deodată, aşa că maternitatea nu va fi dificilă pentru tine, dar îţi vei pierde inevitabil libertatea.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Gândul de a avea copii te stresează şi te face să te simţi prea anxioasă. Eşti ultima persoană care se gândeşte la a avea copii. Eşti o persoană practică şi muncitoare, şi din moment ce vrei să ai o carieră, să ai copii nu intră în sfera ta de interes. Cu toate acestea, e posivil să devii mamă mai repede decât te-ai aştepta. În momentul în care ai 22 de ai, probabil că deja ai primit vestea cea mare. Cu toate că eşti foarte precaută, te vei îndrăgosti şi te vei simţi atât de confortabil încât pur şi simplu se va întâmpla. Deşi e în afara planulul tău meticulos de viaţă, vei trata totul practic şi cu har.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Tu ai avut mereu capacitatea de a menţine un echilibru în viaţa ta, ceea ce te va face să fii o mamă foarte pricepută şi talentată. Cu toate acestea, eşti un lider înnăscut, deci nu vei avea timp până la 25 de ani să te ocupi de asta. Vei fi prea ocupată, dar va veni ziua când vei simţi că e momentul potrivit, iar numărul magic este 27 de ani. Va fi o provocare frustrantă, dar plină sa satisfacţie. Îţi vei învăţa copilul ce înseamnă corectitudinea şi înţelepciunea, te vei concentra pe educaţia lor, dar şi ei îţi vor da lecţii preţioase.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai o dragoste pentru copii mai puternică decât restul zodiilor. E destinat să ai multe iubiri, dar doar una se va finaliza cu un copil când vei avea vârsta de 25 de ani. Poate nu face parte din planul tău, dar poţi vedea un viitor cu bărbatul cu care eştu şi cu copilul vostru. Sufletul tău iubitor înseamnă că eşti menită să fii mamă, şi deşi ai putea reacţiona impulsiv şi speriată la început, nu va dura mult până te vei bucura cu adevărat. Vei fi complet sinceră cu tine însăţi atunci când vine vorba de aşteptările pe care le ai în ceea ce priveşte maternitatea. Să împaci şi viaţa de familie şi cariera ar putea fi o provocare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Gândul de a avea copii te înspăimântă foarte mult pentru că eşti o fire rătăcitoare. Astrele nu te pot face să simţi altceva. Eşti zodia cu cele mai mici şanse de a deveni mamă, dar dacă ai avea, îi vei face la vârsta de 28 de ani. O plimbare cu un bărbat drăguţ într-un loc exotic te poate face să îţi pierzi minţile şi să nu te mai gândeşti la consecinţe, aşa s-ar putea întâmpla minunea. Gândul de a fi limitată şi constrânsă de orice e înfricoşător, dar ca părintr, nu îi vei impune copilului graniţe. Dându-i libertate, vei avea şi tu parte de ea. Vei avita copiii atât timp cât poţi, până când un impuls va avea o întorsătură neaşteptată.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Îţi place familia şi tradiţia mai mult decât alte semne zodiacale, iar asta va însemna că nu vei aştepta prea mult până să ai un copil. Cu toate că nu te aştepţi să ai un bebeluş înainte de mijlocul anilor 20, nu eşti prea rigidă dacă s-ar întâmpla. De aceea, vei avea un copil la vârsta de 22 de ani. Eşti o persoană responsabilă şi disciplinată, de aceea te vei pricepe de minune să împaci şi familia şi cariera. Autocontrolul te ajută să ai o viaţă echilibrată şi fericită, şi deşi nu ţi-ai planificat să fii o mamă atât de tânără, eşti foarte mulţumită de direcţia pe care o ia viaţa ta.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Îţi place să progresezi, dar tendinţele tale capricioase te fac să simţi că nu ai timp sau energie pentru copii. Pe lângă asta, eşti o persoană temperamentală, dar aceastră trăsătură se va transforma într-un puncte forte. Primul tău copil va veni la vârsta de 26 de ani. În timp ce te vei lupta cu abilitatea de te exprima emoţional şi îţi vei învăţa copilul să facă acelaşi lucru, vei ajunge să cunoşti frumuseţea şi distracţia maternităţii. Limitările te îngrozesc, de aceea vei evita să ai un copil multă vreme, sau chiar să eviţi toată viaţa. Dar se va întâmpla să ai!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vei fi prea ocuapată în jurul vârstei de 20 de ani, aşa că nu te vei gândi la un copil. Cu toate că un copil poate fi ceva roamantic, vei vrea să te bucuri altfel de romantism înainte de această mare schimbare. De aceea, astrele ştiu că 29 de ani e vârsta perfectă. Până la acest moment te vei ocupa de pasiunile tale creative. Este rar pentru Peşti să-şi facă o prioritate din a deveni mame în stadiile incipiente ale vieţii lor adulte. Vei visa de-a lungul vieţii, dar când atingi vârsta de 29 de ani, te opreşti pentru o clipă şi faci această mare schimbare.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Daniel pe 3 Apr 2022, 22:39
    ....

    Așa ceva....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod