Demi Lovato a vândut casa în care era să-și piardă viața: Piscină și panoramă la preț redus

Casa în care Demi Lovato a luat o supradoză aproape fatală și-a găsit un cumpărător. Vedeta nu s-a mai întors niciodată acolo.
Demi Lovato a reușit, în sfârșit, să vândă proprietatea din Hollywood Hills în care a fost la un pas de moarte, în 2018.

Din cauza scandalului în care a fost implicată, artista în vârstă de 27 de ani a vândut cu greu vila. Ea a fost nevoită să reducă prețul și nu a mai putut obține un profit din această tranzacție, dar măcar a reușit să-și conserve investiția făcută în 2016, când a cumpărat-o cu 8,3 milioane de dolari. Demi Lovato a acceptat 8,25 milioane de dolari pentru proprietatea cu o priveliște extraordinară a Los Angelesului.

O chirie frumușică


Potrivit Variety, cumpărătorul este Sam Jordan, în vârstă de 28 de ani, fiul investitorului imobiliar Wayne Jordan și al activistei pentru drepturile omului Quinn Delaney.

Cu o suprafață de 520 de metri pătrați, vila cu trei etaje se remarcă prin amplasamentul perfect din regiunea colinară a Hollywood-ului, ceea ce îi oferă o priveliște superbă a zonei și a Los Angelesului.

Imobilul are un salon lounge spațios din care poate fi admirat canionul Laurel, și o piscină infinity exterioră.

Ferestrele înalte de la podea până la tavan permit luminii să invadeze încăperile. Casa are patru dormitoare și șase băi. O bucătărie primitoare cu blaturi moderne din marmură și aparatură din oțel face legătura cu zona în care se servește micul dejun și cu livingul spațios.



Demi a pus prima oară casa în vânzare cu 9 milioane de dolari în 2018, dar nu a reușit să găsească un cumpărător. Ulterior, ea a închiriat-o pentru o sumă frumușică, 39.500 de dolari pe lună, păstrând-o, însă, la vânzare.

Demi nu s-a mai întors la locul faptei


Cântăreața a fost hotărâtă să scape de locul în care era să-și piardă viața din cauza unei supradoze de droguri, scrie Daily Mail.

În vara anului 2018, Demi a fost internată de urgență în spital, după ce a consumat stupefante. Potrivit raportului medical, ea a înghițit Fentanil, un analgezic opioid sintetic utilizat ca anestezic general, și Oxicodonă, analgezic opioid semisintetic derivat din tebaină, utilizat în tratamentul durerilor severe. Artista era dependentă de droguri și de alcool.

După ce s-a vindecat și a urmat terapie pentru dependență, Demi Lovato nu s-a mai întors niciodată în casa în care a luat supradoza. Ea și-a reluat cariera muzicală și continuă relația cu iubitul său, Max Ehrich.

Potrivit unei surse citate de Us Weekly, cei doi s-au izolat împreună în timpul carantinei și se gândesc să se căsătorească.
Max i-ar fi dăruit vedetei un inel care ar putea simboliza logodna lor.

"Familia ei chiar îl place. Probabil o va cere de soție în următoarele luni, dar după ce se va termina carantina", a spus o sursă. "Sunt foarte încântați de relația lor și de faptul că au stat împreună în carantină și au văzut cum merg lucrurile între ei", a adăugat aceasta.

Citește și: Noua casă din Hollywood în care stă Ariana Grande. Are salon wellness, pivniță cu 300 de sticle de vin și un bar

 

Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod