Cum arată acum vedetele legendare care au făcut istorie la Hollywood

Câte dintre vedetele care au astăzi 50 de ani vor mai fi în viață peste 30-40 de ani? Și cum vor arăta atunci? Nu avem de unde să știm, dar ceea ce putem ști este cum arată acum starurile de odinioară cu care avem șansa de a fi contemporani, legendele vii din lumea filmului.

Timpul lasă semnele trecerii sale pe chipurile tuturor, dar în ciuda vârstei lor înaintate, acești oameni care au făcut istorie la Hollywood ne uimesc cu longevitatea și energia lor. Să luăm exemplul actriței Angela Lansbury; în 2019, vedeta din serialul "Verdict crimă" a împlinit 94 de ani și 75 de ani de carieră, uimindu-i pe internauții mai tineri, dar și pe cei care o cunosc.
La vârsta sa, Angela Lansbury încă mai urcă pe scenă, are roluri episodice în filme, dar calcă și pe covorul roșu la diverse evenimente.

Iar Kirk Douglas, tatăl lui Michael Douglas, va împlini 103 ani pe 9 decembrie. De-a lungul unei cariere de 64 de ani, el a jucat în peste 90 de filme.

Cariera incredibilă a acestor actori ne reamintește de starurile care au marcat istoria filmului cu realizările lor memorabile. Iată cum arată acum 18 vedete legendare care au făcut istorie la Hollywood!


Foto: Bright Side
1 din 19

Eva Marie Saint: 2018 și 1955

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod