Ciudateniile lui George Clooney

Desi cei mai buni prieteni ai sai, Brad Pitt ori Matt Damon, s-au asezat la casa lor, George Clooney tine mortis sa ramana un om liber, lipsit de constrangeri. O analiza a profilului cuceririlor sale arata ca de fiecare data este vorba despre fete intre 20 si 30 de ani, independente financiar, care nu au copii si pot sa se distreze nopti in sir fara sa dea raportul cuiva.

De fiecare data cand o femeie a incercat sa-i impuna parerile sale, aceasta a avut de pierdut. Este celebru cazul ziaristei care l-a cerut in casatorie in timpul unei conferinte de presa.
Tot ce a castigat temerara reprezentanta a mass-media a fost o fotografie alaturi de visul vietii sale si nimic mai mult.
Se poate ca starul american sa nu-si calculeze dinainte loviturile amoroase, dar atunci asta inseamna ca destinul este mereu de partea lui.

Barmanitele din viata lui Clooney


Celine Balitran. Tanara originara din Franta a trait cu George Clooney in perioada 1996-1999. In momentul in care s-au cunoscut, ea lucra intr-un bar in voga din Paris. In scurt timp, Celine s-a mutat la Los Angeles alaturi de actorul care inca nu ajunsese sex-simbolul din prezent.

"Trei ani cu aceeasi persoana constituie un record propriu. Poate ca muncesc prea mult, dar a fi actor este prioritatea mea absoluta. Singurele persoane care pot intra in viata mea sunt cele care inteleg si respecta asta", declara vedeta in 2003. Dupa incheierea relatiei lor, Celine a spus despre George ca este un amant extraordinar, greu de uitat. Ulterior, despre ea nu s-a mai auzit nimic.

Sarah Larson. Cei doi s-au intalnit in februarie 2007, intr-un bar din Las Vegas, unde Sarah, pe atunci in varsta de 27 de ani, lucra ca barmanita.
Timp de mai multe luni, George a plimbat-o cu el peste tot, inclusiv la spectacolele de gala ale celor mai prestigioase festivaluri cinematografice din lume. In septembrie 2007, au inceput sa circule primele zvonuri despre posibila lor casatorie. Esec in toata regula. George a parasit-o, in primavara lui 2008, dupa ce ea a avut nefericita idee de a-si remodela sanii. Mai apoi, Sarah a incercat, fara succes, sa se lanseze ca manechin.

Lucy Wolvert. In varsta de 23 de ani, cea mai recenta cucerire a actorului nu face abatere de la regula.
Este inalta, cu un profil de manechin si lucreza intr-un bar. S-au cunoscut in urma cu doua luni la o petrecere ce a avut loc la Miami, dupa care Clooney i-ar fi propus sa vina sa locuiasca in casa lui de la Los Angeles. In opinia prietenilor actorului, tanara da impresia ca ar vrea sa se implice mult in aceasta relatie. Cat despre George Clooney, el se fereste sa vorbeasca in spatiul public despre viata personala.

9 Iulie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod