Secrete pentru tinutele femeilor plinute

Daca ai cateva kilograme in plus, nu te lasa prada monotoniei. In primul rand accepta realitatea, impaca-te cu ceea ce esti si gaseste modalitati prin care sa maschezi...
Daca ai cateva kilograme in plus, nu te lasa prada monotoniei. In primul rand accepta realitatea, impaca-te cu ceea ce esti si gaseste modalitati prin care sa maschezi ceea ce trebuie ascuns si pune in evidenta ce trebuie sa se vada si te avantajeaza.

Principiul este simplu: daca te simti bine tu cu tine, daca porti lucruri care te fac sa te simti bine, acest lucru se vede. Avantajul tau este sa dovedesti ca ai incredere in tine, iar acesta este primul pas pe care trebuie sa-l faci pentru a cuceri lumea.

Deux-pieces-ul, tinuta de baza


De ce? Pentru ca este comoda si se aseaza bine pe orice silueta. Fie ca este vorba despre fusta si jacheta sau pantaloni si vesta, respecta cateva regului: sacoul (vesta) trebuie sa fie lejer, cu o croiala dreapta si pense doar pe spate si mereu lung (sa acopere soldurile).


Alege jachetele cu revere lungi si subtiri, prinse in unul, maxim, doi nasturi. Evita-le pe cele inchise in fermoar, cu nasturi de sus pana jos sau modele gen tunica. Evita maneca umflata si alge modelele cu maneca dreapta, simpla. Fusta trebuie sa fie dreapta sau conica, lunga, pana la genunchi sau putin sub. In cazul pantalonilor, alege o croiala dreapta, evita genul evazat si ai grija ca si fusta si pantaloul sa stea lejer pe tine.

Poarta sacoul inchis, pentru ca sugereaza continuitatea cu fusta sau pantalonul si alungeste.
Poarta tocuri si pantofi mult decupati in fata, pentru ca dau iluzia de alungire a piciorului. Evita pantofii cu bareta pe glezna. Alege materialele uni, evita pipitul sau imprimeurile mari.

Poti alege tesaturi cu dungi fine, dar pozitionate pe verticala. Evita materialele care fac ape si alege culori neutre, griuri, negru, verde inchis (este la moda).

Combina deux-pieces-ul cu bluze colorate, pentru a obtine ceea ce artistii numesc griuri colorate sau poarta sacoul doar cu sutien si atat.

Camufleaza!


Bratele mai goase, sanii mai mari, ceva burtica, pot fi camuflate cu materiale vaporoase, croieli largi si maneci lungi. Incearca materialele cu imprimeuri mici (chiar daca nu sunt neaparat la moda) si evita materialele foarte strident colorate.
 

Comentarii (30)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roxy pe 27 Feb 2014, 13:48
    ......

    iti va sta bn pt ca si eu sunt plinuta si toti imi ziceau ca imi va sta rau si nu mia pasat si mam tuns si imi sta chiar ft bn si toti imi sp asta

    0
    0

  • Andreea pe 21 Oct 2012, 15:00
    parul meu

    Sunt o fata mai putin plinuta la fata si imi doresc mult sa ma tund putin scurt in spate si lung in fata... Cum mi-ar sta? Va rog dati-mi pareri! :)

    0
    0

  • dana pe 30 Mar 2012, 01:44
    ajutor.....:((

    ma numesc dana, am 24 de ani si o fetita de 5 ani. de cand am nascut am luat fffffff multe kg in plus.....de la 55 inainte de sarcina am ajuns la 80 acum....dupa 5 ani. am 1 55 inaltimea...deci va inchipuiti cum arat....o minge ambulanta. anul trecut am reusit sa slabesc 18 kg dar imediat le am pus la loc...ce sa mai fac....am incercat si cu dietologul dar degeaba si nici cu dieta nu am rezolvat nimic. va rog sa ma ajutati daca aveti vreun sfat sau vreo solutie.

    15
    0

  • Cornelia pe 11 Mar 2012, 18:09
    Interesant subiect

    Am citit cu atentie acest subiect.Si eu sunt solida si va asigur ca am tinut o gramada de cure si diete ptr. slabit.Tot timpul ma imbracam in culori inchise si incercam sa ascund kg.in plus.Am stiut sa ma fac placuta prin felul meu de a fi,prin sociabilitate,prin jovialitate,etc.iar cand unii care vad decat defectele altora comentau ceva,le spuneam ca sunt kg.mele si nu am pus pe nimeni sa ma care in spate!Daca trebuie sa slabesc,trebuie sa slabesc ptr.mine si ptr sanatatea mea!Va doresc succes!

    12
    0

  • daniela pe 30 Ian 2012, 17:24
    pastilele de slabit- O MINCIUNA!

    Eu am 43 ani si 1,62 inaltime.mereu am fost o scobitoare de 46 kg,asta pana la 28 ani cand am nascut.Apoi niste ani m-am mentinut tot slaba, insa fix dupa implinirea celor 40 de ani am inceput sa iau incet-incet in greutate,desi mananc la fel de putin,insa nu fac aproape deloc miscare,recunosc.Am ajuns la 64 kg,pt mine e enorm,ma simt disperata,complexata si stresata.Am incercat multe produse de slabit din plafar:pastile cu otet din cidru,ceai de slabit,pastile siluetform,etc..si nimic nimic nu si-a facut efectul.Asa ca acum ma voi puca de sport zilnic si ma voi stradui sa am cele 3 mese principale si 2 gustari/zi..sper sa ma ajute.Oricum nu mai cred/iau vreodata produse pt slabit pt ca nu au avut nici un efect!

    6
    0

  • mihaela pe 22 Dec 2011, 23:18
    grasuta

    Si eu am probleme cu fluctuatiile de greutate,dar ce pot sa va spun sigur e ca fara miscare nu am reusit sa dau nici un gram jos.Diete peste diete,am renuntat la ele si m-am apucat de sport,rezultatul a fost 10 kg mai putin.Din pacate in ultima perioada vointa mea a cam disparut si am mai pus la loc,sper ca totusi sa iau atitudine!Mai rau de atat e ca am pus mai mult in zona abdomenului si nu stiu cum sa ma imbrac potrivit.Poate imi puteti scrie niste sfaturi.Sarbatori fericite!

    3
    0

  • mihai pe 14 Dec 2011, 16:54
    chat

    sunt interesat de marya

    0
    5

  • loredana pe 30 Nov 2011, 21:42
    grasutele

    mai eu am 15 ani si 67 de kg am probleme cu joldurile. dar totusi toata lumea pe care o cunosc ma iubeste asa cum sunt. sunt o fata frumoasa si ma mandresc cu asta. nu vreau sa le jicnesc pe cele slabe dar sincer noi grasutele suntem mai frumoase, si stiti de ce pentru ca degeaba sunt ele slabe daca au o fata in ele de nasoale. unele au niste cosuri de te sperii. no ok pup

    8
    0

  • alinuta cristinutza pe 25 Nov 2011, 12:40
    fetelor o dieta noua care sigur va va ajuta daca vreti

    fetelor eu am 1.60 si 80de kg am o dieta super buda care va ajuta sa slabiti 3kg intro saptamana.mic dejun un bol cu cereale integrale si lapte .desert fructe banane kivi cate vreti ca sant f bune.pranz o salata de legume gustare fructe si cina iarasi cereale cu lapte sigur va va ajuta lafel ca si pe mine 3kg intro saptamana astept parerile voastre paaaaa

    5
    0

  • ell@ pe 11 Nov 2011, 12:38
    despre slabit..........

    buna fetelor , si eu sunt o fata 'grasuta''' am 1,78 si 80 kg, sunt complexata,am impresia ca iubitul meu se uita dupa alte fete (sotul) urmeaza sa ma casatoresc, am cautat tot felulde sfaturi de o rochie la comanda ca sa acopar toate ''cocoloasele''. sa nu va spun ca nunta este pe 3 oct 2012 si eu caut de pe acum sa fiu sigura. m-am gandit sa iau pastila superslim. poate reusesc sa dau vreo 10 kg jos pana la nunta dar mi-e frica de reactii adverse si nu stiu ce sa zic.......ajutooooooooooooor. am tinut diferite diete dar nimic astept sfaturile voastre,poooooooop

    2
    1

  • Anonim pe 9 Nov 2011, 00:33
    ciudat..

    voi la 17 ani va simtiti vai de capu vostru cu vreo 15 kg in plus?eu am 14 ani si 1.72 inaltime si vreo..80 de kg :| si imi e foarte greu sa ascund desi nu pot zice ca arat..oribil..ca am una la scoala care e in a 5a si,banuiesc ca e bolnava..boala aia care te face sa e ingrasi si nu poti slabi..si ma chinui greu cu hainele..blugi imi gasesc dar bluze..ca eu sunt si mai mofturoasa,imi plac cu modele dar nu gasesc decat de babe..

    4
    0

  • gabriella pe 7 Nov 2011, 11:44
    cine ne place ne place asa cum suntem

    buna...am ap 17 ani si am 75 de kg.pana sa incep cla a 11 eram complet complexata de cum aratam,dar aqm nu mai pun accent prea mare pe lucrul asta pt k mi am sp ,,CINE MA PLACE,MA PLACE ASA CUM SUNT,,.mi am schimbat si garderoba,nu mai port numai bluze largi de baba si inchise la culoare,mi am dat seama k frumusetea kre conteaza mai mult este cea interioara nu cea exterioara.am un grup de prieteni kre ma plac asa cum sunt,am o fam care isi dau seama k sunt putin km plinuta pt varsta mea dar sau obisnuit q asta,si un iubit cu kre sunt de 2 ani jum si intodeauna ma iubit asa cum sunt.asa k incercati sa priviti in oglinda si partile frumoase nu numai defectele.multi pupici pt fetele plinute.

    6
    0

  • ramona pe 1 Nov 2011, 19:25
    complexele

    de mult complexul ce ma bantuie este legat de faptul cum arat.am 17 ani si totusi ma afecteaza f mult,in special plusurile care le am pe abdomen,insa dupa acest articol am inceput sa cred ca totul depinde de tine.Aveti incredere in voi pt daca nu aveti voi, atunci ceilalti va vor considera slabe si neinteresante,asa ca nu le dati sansa asta!!

    2
    0

  • pisica.salbatica pe 6 Iul 2011, 16:41
    cum sa slabesti

    Eu am 24 de ani si sunt casatorita de un an am si eu aceas problema cu greutatea am inceput un regim si am slabit 25 de kg in apr un an dar acum am ramas insarcinata si mam ingrasat din nou si am devenit obsedata mieste rusine sa ma mai uit in oglinda si sa stau dezbracata in fata sotului cred ca daca ma vazut de 2 ori dezbracata intrun an de cand stam inpreuna va pup si scuzatim greselele

    2
    1

  • andreeearedean pe 16 Iun 2011, 01:01
    Greseli!

    Ca tot ma plangeam de greseli...la* greselile...

    2
    2

  • andreeearedean pe 16 Iun 2011, 00:59
    Greseli!

    Fetelor, dar va rog, atentie de greselile de ortografie, nu mai vorbesc de exprimare! Daca tot scriem zilnic tot felul de comentarii haideti sa facem un obicei in a scrie si corect. Altfel ne formam un reflex din a scrie gresit... Articol bun... cu ce nu sunt de acord? Cu faptul ca grasutele trebuie sa "uite de rochii". Eu sunt grasuta, dar chiar si asa port si rochii. Caut modele care sa ma avantajeze si gata! Bafta

    5
    2

  • alexandra pe 26 Mai 2011, 15:22
    cum sa slabesti

    fetelor daca aveti peste 15 ani nu va faceti griji ca veti slabi eu am 14 ani si nu sunt gratuta am 45 de kg si vreau sa slabesc un pic dar nu pot ce sa facem asta e viata va sarut pe totii si aveti grija de dieta voastra

    2
    2

  • ioana pe 21 Aug 2010, 10:38
    raspuns pt LICA

    nu trebuie sa te ascunzi iti faci numai rau... sa sti ca daca nu te simpti bine in pielea ta efectiv se vede,si ieu sunt mai plinuta si ma duc la disc cu prieteni,chiar am si un prieten. eu ti-as propune sa te inbraci astfel: daca iesi intr-un club sa iei colanti si o bluzica pana peste fund sau o camasa si eventual un bolerou,sa nu uiti de tocuri avantajeaza enorm. inbracamintea de zi: poti incerca ceva blugi lejeri cu un tricou care sa treaca peste solduri.incearca sa iti iei tricouri decoltate o sa iesi in evidenta cu sani si intodeauna sa nu alegi tricoul cu manici scurte un pik mai lungi. daca la fata esti mai rotunda alege o coafura sa te poti tapa. si nu alege bijuteriile mici. mai bine alea mari. Si o sa vezi ca o sa functioneze. si inca ceva cand iesi cu prieteni incearca sa zanbesti tot timpul, nu sta retrasa trebuie sa ne aceptam asa cum suntem.....sper ca ti-am fost de ajutor. TE PUP

    8
    2

  • laura pe 21 Aug 2010, 10:23
    si pastilele sunt bune

    intradevar pastilele alea sunt bune. mi-am luat si eu 1 cutie de super slims si a avut efect. asta era de craciun si va dati seama ca am slabit de la o cutie aproape 6 kg,si am si mancat prosti,prajitura ca doara era craciunul tot omu mananca bunataty si totusi am slabit. pe urma mi-am mai comandat 2 cuti. dar aveti grija cand vreti sa va opriti nu intrerupeti de tot ca o sa puneti inapoi tot ce ati pierdut. bineinteles ca niki un fel de medicament nu e bun. dar ce sa facem sa slabim daca niki k cura de slabire nu merge? asta e.........viata.

    6
    2

  • sara pe 2 Aug 2010, 23:18
    Secrete pentru tinutele femeilor plinute

    eu am 1.76 si 84 kg....chiar daca acel 84 suna exagerat pt unii....am probleme decat cu soldurile si umpic cu burtica....dar din cauza manechinelor "slabanoge" sunt fosrte complexata sid e greutate si de inaltime si pe bune ca as vrea sa mai slabesc dar nu prea reusesc lucrul asta...am momente in care chiar ma urasc si momente in care ma compar cu alte fete mai slabe ca mine si ma simt draguta ....MULTA INCREDERE ASTA VA TREBUIE TUTUROR !SUCCESC :>

    9
    3

  • ella pe 29 Iul 2010, 13:38
    salut

    Fetelor invatati sa va acceptati asa cum sunteti daca nu puteti slabi.Eu sufar de hipotoroidie si din cauza asta nu pot slabi asa cum doresc avand probleme cu metabolismul.Dar articolul este ,,adevarat,,si e plin cu sfaturi bune.Eu am grija mereu de fata mea si de piele ,de manichiura si pedichiura,o atitudine optimista ,iar la haine am un stil propriu.Cam ca cel descris in articol.Nici macar nu se observa ca am cateva kg in plus.Prietenii mei nu sunt nici ei mai ,,slabuti,,asa ca ne simtim minunat impreuna si mai facem si haz de necaz ca ,,mancam bine si asta se vede,,.Daca la mine se poate atunci e posibil si la altii.Sa aveti o viata minunata si sa va respectati. xx

    7
    0

  • marya pe 29 Iun 2010, 02:17
    salutare

    cu aceeasi problema ma confrunt si eu.desi am doar 1.65 m si in jur de 65 de kg,nu ma tenteaza sa iau pastile sau sa tin cure de slabire,pentru k in primul rand nu sunt sanatoase.observ k toata lumea iti recomanda sa mananci sanatos,in zilele noastre nu ai cum sa mananci sanatos,pt k toate alimentele contin chimicale si asa mai departe.eu am o mare problema cu sunculitele,sa zicem k restul corpului nu este o mare problema.am incercat sa le elimin prin abdomene dar nu prea reusesc pe k am avut anumite probleme de sanatate care nu imi permit acum sa mai depun efort fizic.chiar ar fi bine vennite niste poze cu haine pt noi,niste modele care sa ne ascunda si sunculitele.ne-ar fi de mare folos aceste poze,parerea mea.multumesc,numai bine

    4
    3

  • daniela pe 21 Mai 2010, 21:36
    SI GRASUTELE IUBESC MODA

    http://hainutegrasute.blogspot.com/

    19
    4

  • Lica pe 17 Mar 2010, 22:48
    noi

    Stiti,cind citesc toate aceste comentarii parca mai capat incredere in mine.De vreo 3 ani,cit am facut universitatea,am pus citeva kg pe mine,si nu pot nici cum slabi.Incep sa ma urasc,ies tot mai rar din casa,doar ca sa nu ma intilnesc cu nimeni,iar cu colegi sau prieteni cu care nu m-am vazut de mult ma starui sa nu dau ochii ca sa nu vada in ce m-am transformat...V-as multumi mult daca ati da niste sfaturi cum sa ascundem kg in plus si citeva modele de haine care as putea sa le aleg si eu...

    3
    0

  • fiara pe 22 Sep 2009, 21:09
    cura de slabit

    nu mai duce-ti lumea in eroare cu pastile,si prostii de genul asta. nimic nu merge daca nu ai o alimentatie corecta. toti i-si fac reclama la produse,dar nu se gandesc la urmari.

    11
    1

  • secretul chinezesc de slabit pe 30 Iul 2009, 12:49
    fara diete sau efort fizic obositor slabiti 5-10 kilograme pe luna

    Vrei sa slabesti 100% natural fara efect advers de yoyo ?Nimic mai simplu- Acum este posibil -Descopera secretul chinezesc de slabit : Superslim -cu numai o capsula pe zi dimineata ,dupa micul dejun fara diete sau efort fizic obositor slabiti 5-10 kilograme pe luna !!! Detalii pe : e-mail : super_slimm100@yahoo.com tel :0771.208.512 www.superslimnew.webs.com

    3
    3

  • Anni pe 10 Iul 2009, 14:21
    moda pentru plinute

    Interesant articolul, pacat ca nu aveti si cateva poze( modele de haine prezentate pe persoane plinute, sau macar normale, nu manechine de 40 de kg). Cred ca mi trebuie sa tinem cont si de cinformatia corpului in alegerea hainelor: de exemplu eu am 65 de kg, dar am gleznele si gambele normale, toata grasimea s-a asezat pe restul corpului, mai ales abdomen. Contrar indicatiilor dumneavoastra, ma simt foarte bine in rochie, ma i ales cele cu talie imperial, ce ce este rvidentiata sub bust,mult mai sus de talia obisnuita. Combinatia de fusta si bluz nu m-au avantajat niciodata, imi arata talia groasa. Pantalonii drepti cu bluze lejere, baby doll , fac minuni. Ce e4 cumplit e ca vedem pe strada tot mai multe adolescente plinute, ce nu se sinchisec sa isi arate colacii de grasime ce tasnesc de sub maieurile mulate. Nu punem pe nimeni la zis, dar cred ca ar trebui totusi gasita o cale de mijloc, pentru a nu cadea in ridicol si dezastru estetic. O zi buna Evelor; sa fiti frumoase, in orice corp v-ati afla!

    5
    1

  • Eu pe 10 Iul 2009, 11:14
    super

    Un subiect foarte bun pentru persoanele plinute. Stiu ca sunt persoane care se ingrasa in urma unor operati sau alte probleme de sanatate, dar majoritatea persoanelor plinute (mai bine zis cele care sunt grase) sunt din cauza ca nu mananca sanatos si nu stiu cand sa se ridice de la masa. Mergi pe strada si vezi persoane grase cum infuleca la fornetti de ti se face rau doar sa le vezi. Deci oameni buni mancati sanatos, mancati multe fructe si legume, si mergeti cat de mult puteti pe jos (lasati masina acasa). Incercati, o sa vedeti ce bine o sa va simtiti.

    6
    1

  • valy pe 10 Iul 2009, 08:03
    subiect bun

    Este foarte bun subiectul pe care l-ati ales,mai ales ca in ziua de azi tot mai multe femei si tinere si trecute de varsta a doua, au niste kg. in plus.Eu am peste 40 de ani si in urma unei interventii chirurgicale am pus pe mine cam multe kg. Tot ce aveam de imbracat nu mai merge, asa ca vin cu rugamintea de a posta si un subiect in care sa ne aratati si niste modele de imbracaminte pentru femei mai plinute.V-as fi recunoscatoare daca mi-ati da si un site pe care sa intru si sa gasesc niste modele de tinuta de seara pentru femei plinute (sunt si soacra in curand). Multumesc mult!

    5
    1

  • Valentina pe 10 Iul 2009, 06:55
    Interesant articolul

    Tot ceea ce ati scris aici eu stiam de la mama pt ca si eu am avut ceva prbl de sanatate si din cauza asta sunt mai plinuta.Uneori credeam ca sunt demodata insa cand ma uit la cum se imbraca alte fete plinute ma sperii pt ca nu stiu sa fie frumoase ci mai degraba se uratesc singure prin stilul vestimentar prost.Eu am invatat sa ma accept asa cum sunt si e perfect adevarat ca daca te simti bine in pielea ta se vede...chiar asa e si in plus esti si admirata.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod