Cine se marita anul acesta?

Nunti de la ei


Daca la noi e cum e, sa vezi in strainatate ce se mai casatoreste lumea. Bunaoara, Printesa Victoria a Suediei este una dintre personalitatile care-si pune pirostriile. Alteta Sa se va casatori cu fostul antrenor, Daniel Westling, pe 19 iunie la Stockholm.

Casatoria celor doi vine dupa 7 ani de relatie, si a fost anuntata pe 24 februarie 2009. Daniel Westling, care in urma casatoriei va deveni printul Daniel, duce de Vastergotland, este fost antrenor, actual proprietar al unui lant de sali de gimanstica. Cei doi s-au cunoscut in 2002, in momentul in care Victoria a inceput sa mearga la una dintre salile detinute de el.

Robbie Williams a decis sa se aseze la casa lui? Cel putin asa sustine presa britanica care spune ca artistul ar fi cerut-o de sotie pe iubita lui, actrita americana Ayda Field, in timpul sarbatorilor de iarna.
Romantic din fire, Williams a decis ca marele eveniment sa aiba loc pe 14 februarie.

"Robbie nu vrea sa aiba o logodna lunga. Cand isi pune ceva in minte, nimic nu-l poate opri", a declarat o sursa apropiata cantaretului. "Si-a rugat toti prietenii si familia sa nu-si faca planuri pentru weekend-ul de 14 februarie (...). L-a rugat pe prietenul sau cel mai bun, Jonathan Wilkes, sa-i fie cavaler de onoare si este foarte posibil ca fostii sai colegi de trupa de la Take That sa cante la nunta".

Dupa putin timp de la aparitia acestor informatii, rapper-ul Jay-Z a anuntat ca doreste sa organizeze nunta celor doi in Republica Dominicana.

Paul McCartney nu se da batut.
La doi ani de la finalizarea divortului dintre el si Heather Mills, artistul se pregateste sa imbrace, din nou, costumul de ginere. De aceasta data fericita este Nancy Shevell, iubita lui care este cu 19 ani mai tanara decat el. Dupa ce aceasta a incheiat socotelile cu fostul sot acum o luna, cei doi indragostiti si-au anuntat familiile si prietenii ca urmeaza sa se casatoreasca.

Apropiatii artistului, in varsta de 68 ani, spun ca Nancy seamana foarte bine cu prima sotie a lui Paul, Linda McCartney, care a fost rapusa de cancer in 1998.

La 57 de ani, actorul Mickey Rourke a reusit sa o desparta pe Elena Kuletskaya, in varsta de 24 de ani, de iubitul Dima Vilan, castigatorul Eurovisionului din 2008.
Si, mai mult decat atat, acum i-a promis ca o ia si de sotie. Elena, manechin de profesie, se pare ca i-a rapit inima durului din "Man on Fire", "The Wrestler" sau "Sin City". Cei doi s-au cunoscut in timpul orelor de dictie in limba rusa la care participa actorul, pentru rolul negativ - Ivan - din "Iron Man 2".

Tara Reid a acceptat inelul de logodna de la omul de afaceri german, Michael Axtmann. Acesta a zburat pana la Los Angeles, luni 18 ianuarie, ca sa-i ceara mana frumoasei sale iubite. "Tara abia a primit inelul de la mine si este extrem de fericita", asa a sunat mesajul pe care Axtmann l-a trimis prietenilor sai.


"Michael a surprins-o pe Tara cu un inel superb cu briliant, cu taietura rotunda. Tara este asa de fericita, iar cei care erau alaturi de ei in restaurant au inceput sa-i felicite si sa aplaude", a declarat un reprezentant al actritei pentru People. Cei doi planuiesc ca nunta sa aiba loc la finele acestui an, in Mexic.

La finalul acestui an vom face un bilant al cuplurilor care s-au tinut de cuvant si s-au casatorit.

Un articol de Ileana Voicu Ghinea
22 Ianuarie 2010
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • BRONZARE_ORGANICA_DHA pe 5 Mai 2010, 15:32
    BRONZARE ORGANICA DHA LA DOMICILIUL CLIENTULUI

    TE INTERESEAZA BRONZARE ORGANICA DHA LA DOMICILIU...? . Pe scurt, este "ultimul strigat" in materie.Vedetele de la Hollywood utilizeaza acasta metoda de bronzare inca de multi ani. Cum este posibil? Cu ajutorul aparatului de bronzare ,a solutiei cu o concentratie de 12% de DHA. In 10 minute esti bronzata,ca si cum ai fi stat 1 saptamana la soare..... TEL PROGRAMARI 0761833443 ID danutza_dinu

    0
    1

  • BRANISTARI pe 3 Mar 2010, 14:46
    nunti 2010 in raport cu frumusetea si inteligenta .

    Uriti,frumosi ,tineri,mai putin tineri-toti avem loc sub soare .Toti ne gasim perechea cum s e spune sacul cu petecul -cu inteligenta este altceva tine de gena si de educatie .

    0
    0

  • ank pe 26 Feb 2010, 23:32
    titlu

    cine se marita anul asta? poate ca era mai bine cine se casotoreste anul asta? mai sunt si bartati si ei nu se marita

    0
    0

  • Diana pe 5 Feb 2010, 20:51
    Super idee

    Intra aici vei gasi super inspiratie pentru casa ta: http://jurnaldedesigninterior.blogspot.com

    0
    0

  • nina pe 23 Ian 2010, 14:38
    nasoala dar frumoasa si nu numai

    Rautacisme , vulpea care nu ajunge la struguri........

    0
    0

  • Nicole pe 23 Ian 2010, 11:51
    nasoala rau...eba!!!!!!

    Doamne femeie mai urata n-am vazut....si proasta gramada...de cand si asta e vedeta??????????? noroc ca tasu e presedinte ca ramanea fata batrana cu figura ei

    0
    0

  • ssamara20 pe 22 Ian 2010, 18:35
    lol

    Dupa machiaj se pare ca si Elena Basescu a fost cuprinsa de flacara violet :)) (faceam si eu o gluma)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod