Vrei sa slabesti? Sari coarda!

Cine spune ca ai nevoie de echipamente de fitness extrem de costisitoare pentru a slabi sau pentru a te mentine in forma? Nu este nevoie sa investeti o avere in aparate fitness si in abonamente la sala. Ai nevoie numai de ceva vointa si o coarda de sarit.
Cine spune ca ai nevoie de echipamente de fitness extrem de costisitoare pentru a slabi sau pentru a te mentine in forma? Nu este nevoie sa investeti o avere in aparate fitness si in abonamente la sala.

Ai nevoie numai de ceva vointa si o coarda de sarit. Jocul atat de indregit in copilarie poate fi pus in practic si la varsta adulta, cu scopul de a elimina nesuferitele kilograme in plus. Daca mai punem la socoteala si faptul ca saritul corzii poate fi practicat si in casa, avem reteta unei activitati fizice simple si foarte eficiente. Vei putea elimina peste 160 de calorii in numai 15 minute.

Pentru ca si simpla coarda de sarit a "evoluat", o gasesti acum in varianta digitala, care monitorizeaza caloriile consumate, sariturile efectuate si cronometreaza durata sedintei de sarit.
Aceasta este dotata cu un aparat special pe unul dintre manere, suficient de inteligent incat sa iti ofere toate aceste informatii. Dar asta nu inseamna ca o coarda clasica ar fi mai prejos... Iata cateva exercitii de sarit coarda:


Exercitiul 1


Inainte de a sari efectiv coarda, realizeaza acest exercitiu de incalzire.
Intinde coarda pe podea. Stai in piciare deasupra corzii, cu picioarele usor departate.
Tine mainile si picioarele usor indoite, ridica palmele in laterale, intr-o postura asemanatoare unui portar la un meci de fotbal.
Sari cat poti de repede, pastrand pozitia, timp de 20 de secunde.
Coboara apoi cu palmele pe podea si efectueaza 5 flotari.
Ridica-te si repeta exercitiul.


Exercitiul 2


Stai cu picioarele apropiate si tine coarda de manere.
Sari coarda, indepartand picioarele in timpul saltului si flexandu-le usor la aterizare.

Realizeaza urmatoarea saritura cu coarda in spate, apropie picioarele si indreapta-le.
Sari apoi iar in fata, aterizand cu genunchii usor flexati.
Continua sa alternezi sariturile cu picioarele flexate si drepte timp de un minut.




Exercitiul 3


Tine picioarele usor departate si manerele corzii in maini.
Sari coarda, ridicand genunchiul drept in fata ta, cat mai aproape de nivelul coapsei.

Schimba picioarele la urmatoarea saritura astfel incat genunchiul stang sa fie ridicat.
Alterneaza genunchii in timpul sariturilor timp de un minut.



Exercitiul 4


Tine picioarele usor departate, tine coarda in maini.
Sari coarda, incarcand sa-ti atingi posteriorul cu calcaiul drept.

La urmatoarea saritura schimba picioarele, incarcand sa ajungi cu calcaiul stang cat mai aproape de posterior.
Realizeaza sase sarituri in total, alternand picioarele de fiecare data.

Sari apoi incercand sa ridici rapid ambele calcaie cat mai sus.
Repeta combinatia de sarituri timp de un minut.





Exercitiul 5


Intinde coarda pe podea.
Stai cu picioarele apropiate, in dreapta corzii, la unul dintre capete si cu fata indreptata spre celalalt capat.

Sari peste coarda in diagonala, spre partea stanga, pastrand picioarele lipite, apoi sari spre dreapta.
Continua sa sari in zig zag pana ce ajungi la capatul corzii.

Sari inapoi, cu spatele, spre capatul de la care ai pornit.
Continua sa sari inainte si inapoi timp de un minut.

Sursa foto: fitnessmagazine.com





Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentariile 1-50 din 71

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dana pe 5 Aug 2014, 20:02
    cum sa slabesc?

    buna am 12 ani am 61 kg si inaltimea 1.48/..ce dieta imi propuneti?

    1
    1

  • sofia pe 27 Apr 2014, 09:40
    CITITI COPILELOR !

    AM VAZUT O GRAMADA DE COMENTARII GEN : " BUNA AM 10 ANI SI VREAU SA SLABESC " , "BUNA AM 12 ANI SI VREAU SA SLABESC " , "BUNA AM 11 ANI SI VREAU SA SLABESC" , 13 ANI 14 ANI ETC , DECI M AM INGROZIT , SUNT VIITOR MEDIC SI NU ACCEPT CA UN COPIL DE 10-15 ANI SA SLABESC ATATA TIMP CAT O FEMEIE SE DEZVOLTA , CRESTE IN INALTIME PANA LA VARSTA DE 19-20 DE ANI ! DACA VOI DE ACUM VA FACETI GRIJI PENTRU SILUET VOASTRA , DUPA 30 DE ANI O SA TAIATI DIN VOI SA FITI MAI SUPLE ??? PREA MULTE CONPLEXE DE LA VARSTE ASA FRAGEDE !

    7
    2

  • andreea petrache pe 9 Apr 2014, 12:28
    anastasia shape

    buna! si eu am inceput sa iau pastilele Anastasia si am slabit kilograme in zile. la mine functioneaza. voi continua sa vad cat mai pot sa slabesac!

    4
    5

  • Loredana pe 1 Apr 2014, 09:07
    sunk ok

    Par bune, eu le iau de trei zile si am slabit 2 kg! Sper sa nu ma opresc aici.

    2
    3

  • maria pe 30 Mar 2014, 11:40
    chiar sunt bune?

    chiar sunt bune?

    2
    2

  • maria pe 30 Mar 2014, 11:39
    pastilele cu care a slabit oana

    Acestea sunt pastilele cu care a slabit Oana Radu?

    2
    1

  • ramona pe 27 Mar 2014, 13:51
    :)

    Interesat. O sa incerc si eu pastilele acestea

    0
    2

  • daniela pe 27 Mar 2014, 13:18
    .

    Buna, eu am incercat anastasia valter shape si am slabit 7 kg intr-o luna. Sunt foarte bune si sunt singurele care au dat rezultate pentru ca am mai incercat pastile de slabit si in trecut fara rezultat.

    0
    3

  • miruna pe 27 Mar 2014, 13:13
    anastasia valter shape

    a incercat cineva pastilele cu care a slabit oana radu de la vocea romaniei? am vazut ca si-a pus pe facebook ca se numesc anastasia valter shape.

    0
    1

  • R.G. pe 31 Oct 2013, 23:30
    Daca sarim coarda pe afara.fara a mai deranja vecinii ,o sa zica lumea ca avem o doaga sarita ? sau

    Daca sarim coarda pe afara.fara a mai deranja vecinii ,o sa zica lumea ca avem o doaga sarita ? sau de ce sa nu o facem ? de rusine? eu una am sa incerc sa sar coarda pe afara nu cred ca e ceva iesit din comun ca vrei sa iti intretii corpul! si n-are decat sa zica cine o vrea sa zica! Oricum eu nu am loc sa sar coarda in casa ! Si,in plus,voi sari foarte de dimineata cand nu e prea multa lume pe strada!

    1
    1

  • ania pe 28 Sep 2013, 19:06
    slabitul cu coarda

    sall.Am 10 ani 1.47 si 47 de kg as vrea sa slabesc cu 10 kg timp de 3 luni.Cred ca e un teren destul de mare,dar sperb sa o fac.Cum credeti dieta cu coarda este efectiva???:)

    2
    3

  • Oana pe 6 Iul 2013, 23:00
    Era sa uit...

    Am uitat sa va spun de ceaiul verde. 3-4 cani pe zi sunt recomandate atat petru slabire, dar si pentru prevenirea cancerului, a cariilor, a constipatiei si pentru multe alte motive. Eu mi-am luat de la farmacie vrac, 3 lei punguta de ceai verde chinezesc, mult mai indicat decat cel la pliculete. Scrie pe ambalaj tot ce v-am scris eu aici si in plus. E bine sa-l beti dupa masa, are proprietatea de a topi grasimile din organism.

    2
    2

  • Oana pe 6 Iul 2013, 22:55
    Spuneti NU dietelor si adoptati un stil de viata sanatos!

    Incepeti eliminand fast-food-ul, prajelile, sucurile din comert. Cautati pe internet retete de smoothie, adica diverse sucuri la blender obtinute din mixarea fructelor, legumelor si a frunzelor (foarte importante, contin clorofila). Consumati multe seminte, migdale, caju (e bine sa le hidratati inainte sau beti apa multa dupa), fructe goji, merisor, curmale, smochine (le gasiti la plafar si sunt foarte sanatoase). Mancati carne de cel mult 2 ori pe saptamana. Va recomanda sa studiati mancarea vegan raw, e incredibil de benefica, chiar daca nu doriti sa deveniti vegetarieni e sursa de inspiratie foarte buna. Si nu in ultimul rand, multa apa si sport macar de 2 ori pe saptamana (chiar si simpla alergare e mai mult decat suficienta). Sedentarismul si stresul pot fi atenuate prin sport, iar alimentatia sanatoasa trebuie sa devina un stil de viata. Cancerul de colon e in floare in toata lumea, iar cele 3 cauze de mai sus sunt motivul (nu uitati ca zaharul si carnea sunt cele care hranesc aceste celule criminale). Si era sa uit, gandurile pozitive si eliminarea fricilor din viata noastra ne fac mai sanatosi. Slabire placuta !

    4
    1

  • Alina pe 2 Ian 2013, 21:49
    Cum pot slabi?

    Sall am 13 ani , am 163 si am 57 de kg.Stiu prea mult dar sper sa ma indrept rapid. Acest mod de a slabi este eficient? Nu de mult am inceput intensaceste exercitii insa nu prea da rezultate ... Am inceput de la 100 de sarituri pana la 2000-3000/pe zi . Va rog sa ma ajutati daka mai trebuie sau este de ajuns . Incrc sa tin dieta .(ajutor pt mancarea sanatoasa si conistenta..) Multumesk:X

    8
    0

  • geno pe 27 Nov 2012, 10:56
    TOATA LUMEA VREA SA SLABEASCA REPEDE

    Dar nimeni nu se gandeste la o viata activa cu alimente sanatoase cum sant legumele gatite in uleiuri de masline ,un program sanatos de masa la ora fixa sau daca nu se poate o gustare la 2 ore(fructe sau legume chiar si un gratarel de peste sau alceva) multe lichide ( ciaiuri, apa sau compoturi) si bineinteles saritul corzi 5 minute in fiecare dimineata sau seara si nu te mai gandesti la kg inplus ca ele dispar si te simti foarte energic si uitati de acele mese copioase dupa ora 18 .SUCCES

    5
    0

  • pintilei flory pe 10 Nov 2012, 17:42
    slabit

    Fetelor citind comenturile voastre si intelegand disperarea kilogramelor noastre vreau sa va marturisesc secretul meu de a pierde in kilograme cu ajutorul fulgilor de ovaz care intr-adevar da rezultate si pofta nebuna de a manca dispare si bineinteles nu veti simti foamea.Inlocuirea meselor cu fulgi de ovaz si veti vedea rezultatele care vor fi uimitoare daca veti face si un pic de miscare.Spor la treaba!

    5
    0

  • claudia pe 29 Iul 2012, 18:36
    coarda o metoda functionabila

    daca vreti sa slabiti sariti coarda in fiecare zi 1 ora j intre aceasta ora faceti pauza la si jumate de 5 minute, j nu prea multa mankre... succes

    1
    5

  • Andra pe 13 Iul 2012, 20:18
    Intrebareee

    Patricia, in cate zile ai slabit?

    0
    0

  • Andra pe 13 Iul 2012, 20:17
    Slabit cu coarda

    Buna la toti! Am 11 ani, si 1.40 si 42 de kg, as vrea sa slabesc sarind coarda, e un exercitiu de copii si nu contine dieta, deci, cred ca nu e ceva riscant ;) in 18 zile ma duc la mare si nu vreau sa am aceeasi greutate.. as vrea sa am 37 de kg dar cred ca e cam greu in 18 zile.. de la 42 la 37.. trebuie sa slabesc 5 kg, mi-am propus sa sar coarda in fiecare zi de 2 ori 100 de sarituri, cu mici pauze daca ma impiedic, dimineata sa sar afara(nu in casa), si seara :) sper ca ma va ajuta.. dar ce credeti, voi reusi?.. :)

    0
    2

  • Andra pe 13 Iul 2012, 20:16
    Slabit cu coarda

    Buna la toti! Am 11 ani, si 1.40 si 42 de kg, as vrea sa slabesc sarind coarda, e un exercitiu de copii si nu contine dieta, deci, cred ca nu e ceva riscant ;) in 18 zile ma duc la mare si nu vreau sa am aceeasi greutate.. as vrea sa am 37 de kg dar cred ca e cam greu in 18 zile.. de la 42 la 37.. trebuie sa slabesc 5 kg, mi-am propus sa sar coarda in fiecare zi de 2 ori 100 de sarituri, cu mici pauze daca ma impiedic, dimineata sa sar afara(nu in casa), si seara :) sper ca ma va ajuta.. dar ce credeti, voi reusi?.. :)

    1
    3

  • Cosmina pe 13 Iul 2012, 18:33
    ceai

    Cristina, poti sa imi dai id-ul tau..as dori sa te intreb mai multe despre ceaiul ala:D

    0
    0

  • cristina pe 10 Iun 2012, 18:05
    buna

    Eu beau un ceai canadian tea si slabesc ,in 2 saptamani am slabit aproape 5kg dar as vrea sa tin si dieta pe langa ceai poate slabesc mai mult intr-un timp mai scurt.Eu as vrea 5 kg intr-o saptamana ,stiu ca ma faceti nebuna dar am prietene care slabesc rapid si apoi se mentin.

    0
    0

  • marua pe 21 Mar 2012, 17:49
    slabit

    buna am 12 ani si dupa cateva zile de sarit coarda am vazut ca am slabit 4 kg din 39 acum am 35kg va recomand si voua dar sa nu mancati sarat si dulce pt. ca va ia tot lichidul din organism si vreu sa i raspund elenei! da slabesti

    6
    0

  • patricia pe 21 Feb 2012, 21:50
    SUPER EFICIENTA!

    Buna,am 11 ani un 162cm si 55 de kg...Am inceput sa sar coarda si doar dupa 2 zile am vazut rezultate, dar nu trebuie sa mancati dupa ora 18 si scadeti consumul de dulciuri,fast food ETC...

    9
    0

  • maryo pe 25 Ian 2012, 22:15
    coarda the best

    dupa parerea mea cel mai bun mod de a slabi e coarda,eu o folosec pentru a ma mentine si a ma defini.Mentionez k eu fac culturism si nu k as avea nevoie sa slabesc.recomand coarda tuturor mai ales pe tmp de iarna.bafta la slabit

    5
    0

  • Laura pe 17 Nov 2011, 10:31
    Vecinii

    Buna.Am si eu o problema.M-am apucat de sarit coarda acasa,si imi place foarte mult.Insa,cand credeam ca totul e roz,a venit vecinul de sub mine sa ma anunte ca se aude tare la ei.Eu am sarit direct pe parchet,dar a doua zi am pus o pilota pe care sa sar sa mai atenueze din saritura.Vreau si eu idei,va rog.Pe ce sa sar sa nu se mai auda asa tare.Multumesc.

    6
    0

  • Seychelles pe 27 Feb 2011, 12:44
    Ceaiul verde

    Printre alimentele cheie pe care le-am mentionat mai devreme se numara si ceaiul verde, il consum zilnic cu lamaie, evident, fara zahar sau indulcitor. Este recomandat pentru ca are efect de ardere a grasimilor din organism. Parerea mea: daca ai o dieta buna, nu exista "efect yoyo". O dieta buna te ajuta sa dobandesti obiceiuri alimentare sanatoase pe care sa le pastrezi si dupa ce ai "terminat" dieta, adica ai ajuns la numarul de kilograme propus. Sa ne vedem cu bine (la 55 de kg!):)

    7
    0

  • Seychelles pe 27 Feb 2011, 12:33
    Slabit garantat!

    Coarda digitala este foarte buna. Eu sar coarda de 2 ori pe zi cate 10 minute si am slabit 3 kg in 2 saptamani. Exercitiile fizice trebuie combinate cu dieta dar NU dieta disociata pentru ca organismul are nevoie de proteine variate, zilnic. Trebuie consumat cate putin din toate alimentele slabe (branza dietetica, iaurt 0% grasime, sunca f slaba, ou fiert, supa de legume fara grasime, salate, frcute, etc etc). Urmatoarele reguli pot ajuta: "No sugar and sweets! No fat and fast food! No bread and pasta! No alcohol, coffee and carbonated drinks!" Succes!

    5
    2

  • camelia pe 27 Feb 2011, 01:53
    Ai impresia ca stii sa sari coarda

    trebuie sa vedeti asta!!!! http://www.220.ro/sport/Ai-Impresia-Ca-Stii-Sa-Sari-Coarda/hOPbKoddXW/ Vezi Ai impresia ca stii sa sari coarda pe 220.ro

    10
    4

  • Lia pe 26 Feb 2011, 14:41
    Coarda la 56 ani

    V arog sa-mi spuenti daca exista restrictii la sarit coarda la 56 de ani.Eu sunt aceea, sar coarda de cateva zile dar o prof.de sport mi-a spus ca e riscant la aceasta varsta...

    3
    2

  • andreea pe 17 Ian 2011, 20:05
    slabit

    dragele mele am 1.55 si am 76 de kg am avut 80 acum 2 saptamani cand am inceput cura sper sa ajung la 50 in 5 luni ideea e fooarte mult sport ultima masa la oara 4 si ff multe legume va poop si Doamne ajuta la toata lumea sa razbeasca in luta cu kg

    10
    0

  • andreea pe 17 Ian 2011, 19:57
    slabit

    dragele mele am 1.55 si am 76 de kg am avut 80 acum 2 saptamani cand am inceput cura sper sa ajung la 50 in 5 luni ideea e fooarte mult sport ultima masa la oara 4 si ff multe legume va poop si Doamne ajuta la toata lumea sa razbeasca in luta cu kg

    3
    0

  • andreea pe 29 Nov 2010, 19:37
    in cat timp slabesc cu coarda si daca trebuie sa tin dieta

    vreu sa slabesc pentru ca am 1.57 inaltime si cantaresc 67 de kilograme,am incercat sa slabesc ,de fapt fac multa miscare dar fara rezultate am o fetita de 4 ani si eu am 22 de ani si mai vreu sa stiu daca stresul ingrase

    10
    1

  • carmen vlad pe 25 Oct 2010, 13:49
    daca sar coarda pot avea un abdomen mai plat,multumesc

    daca sar coarda pot avea un abdomen mai plat,multumesc

    24
    1

  • angyy pe 9 Oct 2010, 10:44
    slabit

    mi se pare dragut dar ii mai trebuie retusari

    3
    6

  • angyy pe 9 Oct 2010, 10:42
    slabit

    mi se pare dragut dar ii mai trebuie retusari

    2
    0

  • yzabella pe 9 Aug 2010, 20:59
    vreau sa slabesc

    Buna,Va rog sa ma ajutati sa slabesc sanatos.Am 1.66 inaltime si 72 de kg,de aproape o luna nu mai mananc paine de nici un fel dar nu vad nici un rezultat. Am vazut ca se poate slabi arind coarda,credeti k m-ar ajuta si pe mine? Va rog dati-mi cateva sfaturi ca nu ma mai suport,am burta si coapse pline de grasime si celulita.\Multumesc

    8
    1

  • simo pe 3 Aug 2010, 11:21
    nu trebuie sa slabesti mai mult de 4 5 kilograme pe luna

    fetelor aveti drija sa nu deveniti prea obsedate de aspectul vostru astfel incat sa slabiti mai mult de 4 5 kg lunar daca slabiti mai mult o sa apara efectul yoyo o sa se puna la loc dupa ce terminati cura

    8
    2

  • ruruca pe 12 Iul 2010, 21:37
    coarda si apa calda

    de azi am inceput si eu sa sar coarda si sa beau apa destul de calda..totusi,as vrea sa slabesc cam 7 kg...credeti ca as putea intr-o luna?

    5
    3

  • miriam pe 22 Iun 2010, 14:47
    abdomen.

    eu azi am inceput dieta asta: Regula dietei este sa se consume doar un singur aliment pe zi: prima zi: paine graham sau integrala a doua zi: lactate-oricat si orice fel a treia zi: legume a patra zi: fructe a cincea zi:carne ....mai incerc si exercitiile astea :http://www.youtube.com/watch?v=D3PZ-8b9lIQ&feature=related si sper sa dea rezultate care vreti sa mai vb cu mn sa vedeti rezultatele id ul meu este miriam_m_c Multa bafta tuturor.

    2
    4

  • elly pe 10 Iun 2010, 18:46
    abdomen

    as vrea sa styu daca coarda este buna pt abdomen? vreau sa slabesc mai ales la abdomen .. ca vreau la mare:X

    6
    4

  • flori pe 24 Mai 2010, 12:51
    apa calda dupa fiecare masa

    o sugestie de la o dna de 84 ani fosta asistenta:dupa fiecare masa o ceasca cu apa calda sau ceai ,dar sa fie regula,eu am 55 sar coarda de 130 ori,consider ca este suficient,am o dieta sanatoasa,dieta Montignac,este fabuloasa,usor de tinut.Conditia :TREBUIE S-O INTELEG IN PRIMUL RAND,da rezultate exceptionale.

    6
    0

  • cipriana76 pe 10 Apr 2010, 20:46
    apa calda dimineata

    da. cred ca cea cu apa calta e o cura eficienta.am mai auzito si la altii

    1
    1

  • lilifloarea pe 10 Apr 2010, 14:39
    SUPER FARA COARDA

    AM 36 DE ANI AM 1,72 M SI 64 KG SI AM NASCUT 5 COPII NORMAL,SFATUL MEU ESTE SA MANCATI CE DORITI DAR CAND MANCATI SA NU MANCATI REPEDE SI PANA VA SATURATI ,O SA VEDETI REZULTATUL .

    2
    1

  • alina_iarca pe 9 Apr 2010, 17:32
    apa calda dimineata

    Am baut si eu apa calda dimineata intr-o perioada cand aveam probleme cu constipatia. Intr-adevar a fost eficienta cura. Eu nu fierbeam apa ci o beam la temperatura camerei (imi lasam o cana langa pat, de seara). Succes tuturor in "lupta" cu kilogramele. Eu am inceput sa sar coarda de ieri :).

    2
    0

  • craciunmariana pe 7 Apr 2010, 17:09
    slabit

    eu am 2copii apropiati de varsta si am slabit umblind toata ziua dupa ei ,stiti voi curatenie multa multa schimbat de scutece,spalat biberoane,plimbati copii,culcati si etc,la un moment dat parca eram un robot, nu apucam sa mananc tot din farfurie pt ca tot timpul eram intrerupta,probabil ca si asta a fost motivul pt care am slabit. Eu cred ca miscarea multa asociata cu mese putine (cantitativ)si dese ajuta la slabit.Succes!

    1
    1

  • Adinutza pe 1 Apr 2010, 10:16
    slabesti usor si placut...

    Daca vreti sa slabiti usor si sa fie si placut in acelasi timp, dansati imbracati mai grosut pe muzica preferata, cate 20, 30 min /zi. Beti intr adevar apa calduta cu lamaie de cate ori va amintiti-macar 4, 5 cani /zi; reduceti fainoasele si dulciurile rafinate-daca aveti nevoie musai de ceva dulce-o bucatica de ciocolata amaruie pe care o tineti indelung in gura, va va potoli sigur pofta si nu ingrasa ca o prajitura. Si nu uitati: cel flamand nu va putea slabi! Nu flamanziti, caci veti tabara pe tot ceea ce ingrasa si veti manca mult mai mult decat e necesar! Succes!

    1
    0

  • anda pe 31 Mar 2010, 23:58
    slabit

    am cumparat ceva medicamente de slabit pt ca am nascut acum 4 lunii si medicamentele nu mau ajutat de loc vreau sa slabesc 20 de kg ce sfat imi dati

    4
    1

  • luissa pe 31 Mar 2010, 11:10
    apa fierbinte

    nu am incercat,dar am mai auzit pe cineva care a foslosit aceasta metoda,in fiecare dimineata bea o cana de apa fierbinte si a reusit in timp sa slabeaasca foarte mult. Si cu saritul corzi e o idee,dar voi stiti cat este de greu sa faci acest lucru cand ai ''n'' kg? ma gandesc insa ce va zice vecina de jos? cred ca va trebui sa merg sa o anunt....draga vecina,te rog sa ma scuzi dar de azi incep sa sar coarda,te rog nu te speria,nu este cutremur si nici nu incerc sa demolez blocul.Doamne fereste sa o iau prin surprindere. Bafta fetelor,si nu uitati de vecini bolnavi de inima.....sa nu_i aveti pe constiinta,doamne fereste.

    8
    0

  • carmen pe 21 Mar 2010, 17:17
    apa fierbinte 1!

    cate cani treb.sa beu de apa fierbinte???

    6
    2
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod