Cine se marita anul acesta?

Nici nu am intrat bine in 2010 ca au si inceput sa curga zvonurile despre posibilele casatorii de anul acesta. Daca pe unele le asteptam cu interes, altele ne-au lasat cu gura cascata.
Nici nu am intrat bine in 2010 ca au si inceput sa curga zvonurile despre posibilele casatorii de anul acesta. Daca pe unele le asteptam cu interes, altele ne-au lasat cu gura cascata. Bunaoara, Anda Adam si Victor Slav s-au decis sa-si jure dragoste eterna, un cuplu despre care s-a tot scris ba ca este foarte fericit si intentioneaza sa-si puna pirostriile, ba ca s-a despartit si nu mai exista cale de impacare. La polul opus sunt Mircea Badea si Carmen Bruma. Un cuplu discret, o iubire care a devenit subiect de presa de putin timp si o asa zisa nunta care pare sa se infaptuiasca anul acesta.

Daca pe plaiul mioritic se va auzi de mai multe ori "Ia-ti mireasa ziua buna", nici in strainatate lucrurile nu stau altfel. Printesa Victoria a Suediei sau Robbie Williams sunt doua dintre personalitatile care par ca se apropie de altar.

Nunti de la noi


Una dintre cele mai asteptate casatorii din 2010 este cea a Elenei Basescu (foto: Mediafax). Fiica presedintelui a acceptat inelul de logodna de la Bogdan Ionescu, alias Syda.
Viitorul prim ginere al statutului provine dintr-o familie cu state vechi in lumea afacerilor din Romania. Daca data a fost deja stabilita, 19 iunie, ramane ca cei doi miri sa aleaga locatia.

Fiind vorba despre fiica presedintelui, trebuie sa fie una deosebita si, mai mult decat atat, foarte sigura. Apropiatii cuplului spun ca ar intra in calcul doua variante: Hotelul Howard Johnson si Palatul Snagov. Aceleasi surse spun ca ultima varianta este preferata de cei doi, tocmai pentru ca aceasta a trecut "testul" in ceea ce priveste securitatea.

Loc preferat de multe dintre VIP-urile autohtone, Palatul Snagov presupune si o cheltuiala mai mare. Inchirierea costa 8.000 de euro, iar amenajarea spatiului, cu tot cu ring de dans si lumini speciale, inca 13.000. Sigur, in acest caz, nu banii sunt o problema.

O relatie care nu a facut multa valva in presa, dar din care a rezultat deja un copilas, este cea dintre cantareata Carmen Trandafir si comentatorul sportiv, Emil Gradinescu.
Prezenta in emisiunea "Stele sub lupa", de la Antena 2, artista a confirmat ca anul acesta va imbraca rochia de mireasa.

Cei doi traiesc o poveste de dragoste de mai bine de patru ani, iar acum aproximativ un an si jumatate au devenit parintii unei fetite. Asa cum singuri declara, pana in acest moment nu au avut vreme sa se gandeasca la casatorie, dar simt ca a venit momentul sa faca acest pas.

Mare nunta, mare la Politia Capitalei. Seful Serviciului Informare si Relatii Publice, Christian Ciocan, s-a decis sa puna capat burlaciei. Acesta a declarat in cadrul emisiunii "Happy Hour", de la Pro TV, ca anul acesta si-a propus sa se insoare. Se pare ca si-a gasit si mireasa, in persoana Adinei Gheorghe o cunostinta mai veche, care de aproximativ o luna de zile i-a devenit logodnica. "E timpul sa ma insor. Cred ca o voi face anul asta", i-a spus Ciocan lui Maruta.

"Eu pe Adina Gheorghe, fata din presa, o cunosc de un an si jumatate.
De putin timp suntem mai apropriati. A primit intr-adevar un inel si o bratara. Sa zicem ca le-a primit de la Mos Craciun de sarbatori. Nu este un inel de logodna"
, a continuat Ciocan.

Anda Adam si Victor Slav au o relatie de mai multi ani de zile, insa pana acum nu au avut timp sau poate ca nici nu s-au gandit sa-si oficializeze legatura. Iata insa ca la inceput de 2010, cantareata are planuri mari. "Nu am primit inca un inel de logodna, dar sigur facem nunta in 2010. Nu am stabilit data, dar vrem sa gasim o perioada in care sa fim amandoi liberi si sa-i avem alaturi pe toti cei dragi, prieteni si familie", a declarat Anda Adam pentru Radio 21.

Aflata la stadiul de zvon, de aceea am lasat-o pe ultimul loc, este nunta dintre realizatorii tv Mircea Badea si Carmen Bruma (foto: VIVA). Chiar daca pe cei doi ii caracterizeaza discretia in ceea ce priveste dragostea care-i leaga, informatiile conform carora s-ar pregati de nunta au inceput sa curga.


Surse din Realitatea TV marturisesc ca prezentatoarea stirilor sportive este foarte fericita in ultima vreme, iar motivul ar fi cererea in casatorie pe care a primit-o de la iubitul ei, cu care traieste o poveste de dragoste de mai multa vreme.
22 Ianuarie 2010
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • BRONZARE_ORGANICA_DHA pe 5 Mai 2010, 15:32
    BRONZARE ORGANICA DHA LA DOMICILIUL CLIENTULUI

    TE INTERESEAZA BRONZARE ORGANICA DHA LA DOMICILIU...? . Pe scurt, este "ultimul strigat" in materie.Vedetele de la Hollywood utilizeaza acasta metoda de bronzare inca de multi ani. Cum este posibil? Cu ajutorul aparatului de bronzare ,a solutiei cu o concentratie de 12% de DHA. In 10 minute esti bronzata,ca si cum ai fi stat 1 saptamana la soare..... TEL PROGRAMARI 0761833443 ID danutza_dinu

    0
    1

  • BRANISTARI pe 3 Mar 2010, 14:46
    nunti 2010 in raport cu frumusetea si inteligenta .

    Uriti,frumosi ,tineri,mai putin tineri-toti avem loc sub soare .Toti ne gasim perechea cum s e spune sacul cu petecul -cu inteligenta este altceva tine de gena si de educatie .

    0
    0

  • ank pe 26 Feb 2010, 23:32
    titlu

    cine se marita anul asta? poate ca era mai bine cine se casotoreste anul asta? mai sunt si bartati si ei nu se marita

    0
    0

  • Diana pe 5 Feb 2010, 20:51
    Super idee

    Intra aici vei gasi super inspiratie pentru casa ta: http://jurnaldedesigninterior.blogspot.com

    0
    0

  • nina pe 23 Ian 2010, 14:38
    nasoala dar frumoasa si nu numai

    Rautacisme , vulpea care nu ajunge la struguri........

    0
    0

  • Nicole pe 23 Ian 2010, 11:51
    nasoala rau...eba!!!!!!

    Doamne femeie mai urata n-am vazut....si proasta gramada...de cand si asta e vedeta??????????? noroc ca tasu e presedinte ca ramanea fata batrana cu figura ei

    0
    0

  • ssamara20 pe 22 Ian 2010, 18:35
    lol

    Dupa machiaj se pare ca si Elena Basescu a fost cuprinsa de flacara violet :)) (faceam si eu o gluma)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod