Charlize Theron despre rolul din "Hancock"

Ce ne poti spune despre programul din timpul filmarilor. A fost dificil?


Am avut foarte multe repetitii. Trei saptamani in total. A fost un program pe care si eu si Will l-am apreciat foarte mult. Ne intalneam la 9 dimineata si stateam pana seara la 8 si asta trei saptamani. Am stabilit fiecare detaliu al muncii pe care trebuie sa o facem. Acesta a fost inceputul. Am discutat despre fiecare bucatica si, intotdeauna, am avut un scop.

Chiar daca au puteri speciale, eroii au si slabiciuni ca oricare dintre noi. Cat de mult s-au vazut acestea in personalitatea lui Hancock?


Nu am vazut niciodata un erou care sa aiba o viata mai putin confortabila decat Hancock. In prima faza el nu este un tip de treaba. Nu are nicio legatura cu societatea si este beat tot timpul. Nu poti avea o conversatie normala cu el. Abia in partea a doua sau a treia poti vedea ca are simtul umorului. Apoi devine uman.

Atunci care este legatura intre el si Mary?


Tot ce pot sa spun este ca intre ei este vorba de chimie. Nu am mai jucat niciodata asa ceva. Motivul pentru care cred ca lucrurile stau asa este pentru ca unul dintre noi este un super erou. Acesta a fost un lucru foarte interesant pentru mine.

 

In adolescenta iti placea sa citesti carti cu super eroi?


Nu. Nu am facut parte din categoria oamenilor care apreciau aceste carti. Nu am fost genul acela de om care statea in primul rand la Batman sau Superman. Faptul ca am acceptat acest rol a fost pentru ca am descoperit o adevarata poveste care m-a atras.

Hai sa vorbim putin despre Will Smith. Cum v-ati inteles?


Este pentru a doua oara cand lucram impreuna. Am jucat amandoi in "The Legend of Bagger Vance", acum mai bine de 8 sau 9 ani. Alaturi de Matt Damon ne-am simtit foarte bine si am facut o treaba buna. Am stiut de la inceput ca o sa ma inteleg foarte bine cu el, pentru ca mie chiar imi place tipul asta. Si mai stiu ca inca mai avem multe de aratat in aceasta meserie. Este fenomenal. Este incredibil de destept si asta m-a inspirat foarte mult. Avem o relatie foarte interesanta. Ne impingem de la spate unul pe altul.

Tehnica a evoluat foarte mult. Acest lucru se poate vedea si in modul in care sunt filmate anumite scene. De exemplu, scena in care Will a trebuie sa ridice un camion. Ce parere ai despre aceasta evolutie?


Am vazut foarte multe scene de genul acesta si este de-a dreptul fascinant. Acest gen de tehnologie s-a folosit si cand am realizat pelicula "Aeon Flux", deci nu imi sunt straine.

Traim intr-un mediu social si politic in care oamenii au nevoie de filme care sa-i ajute sa uite putin de probleme. Ne putem astepta la acest lucru si de la "Hancock"?


Cred ca aceasta o sa fie cea mai buna proba a audientei pe care o va avea de dat acest film. Nu am mai spus niciodata pana acum asa ceva despre vreun film pe care l-am facut, insa acesta este chiar original.

Crezi ca lumea va pleca de la acest film cu ceva special?


Ceea ce este extraordinar la acest film este ca reuseste sa fie un mediu de comunicare excelent. Am fost la film impreuna cu 8 prieteni si fiecare dintre noi a plecat de acolo cu ceva diferit. La asta ma refer atunci cand spun ca iubesc filmul. Urasc sa fac predictii asupra a ceea ce va spune publicul despre acest film, insa imi va face placere sa fiu acolo cand vor discuta despre el.

Interviu publicat cu ajutorul PROOPTIKI ROMANIA.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod