Charlize Theron despre rolul din "Hancock"

Atunci cand se filma aceasta pelicula se vorbea de o eventuala relatie inter-rasiala.


Asa se vorbea? Este foarte trist. Chiar ca traim in epoca de piatra. Nu stiu in ce lume traim, dar cu siguranta aceasta nu este lumea pe care mi-o doresc. Intotdeauna am fost deschisa la minte. De ce este casatoria intre persoanele de acelasi sex interzisa? Si acolo este vorba tot despre iubire. De cand hotaram noi care este iubirea corecta? Conteaza atat de mult daca este intre un barbat si un barbat sau intre un baiat si o femeie, sau intre un barbat negru si o femeie alba? Vreuna dintre aceste situatii face iubirea mai putin valabila?

Se vorbeste in acest film despre modul in care societatea diferentiaza oamenii? Acest individ este un super erou si de aceea el trebuie sa fie tratat diferit?


Este vorba de mult mai mult decat atat. Ideea ca supereroul te face sa crezi ca este diferit, este valabila in cazul multor persoane. Ca sa fiu cinstita, fiecare dintre noi este intr-o oarecare masura diferit. Acum intervine modul in care fiecare dintre noi intelegem aceasta diferenta. Nu este usor sa traiesti intr-o lume in care ceilalati te fac sa te simti diferit.

Te-ai aflat vreodata in aceasta situatie?


Cred ca fiecare dintre noi crede ca e diferit. Nu conteaza care este trecutul tau. Viata este grea. Exista intotdeauna ceva care te face diferit si oamenii tind sa se lege de chestia aceasta. Ceea ce ma supara cel mai tare este ca lumea poate sa fie ingrijorata de o relatie intre doi oameni diferiti unul de celalalt.

Cum ai descrie relatia pe care o are Mary cu Hancock? Ea este impotriva unui posibil ajutor pe care ar putea sa i-l dea sotul ei lui Hancock?


Bineinteles. Se teme de ce stie. Se teme de propriul comportament. Stie ca nu poate sa stea in preajma acestui barbat. Este vorba de pura atractie. Este chimie. Daca el este pe aproape, ea trebuie sa cedeze atractiei. Evident ca Mary nu vrea sa se intample chestia asta pentru ca astfel s-ar distruge familia perfecta pe care s-a chinuit sa o construiasca.

Ce a insemnat pentru tine acest film?


Fantasticul joaca un rol foarte important in acest film. De asemenea, este mult mister. Lucrurile par altfel decat sunt in realitate. Pe de o parte, poti spune ca filmul este complex, dar poti sa si spui ca este numai un material despre un super erou care intervine in viata linistita a unei familii si o da peste cap. Este un rol extrem de complex care permite unui actor ca si mine sa faca lucruri extraordinare. Ca si actor, se presupune ca trebuie sa intri intr-o lume plina de emotii.

Ce a insemnat din punct de vedere fizic acest rol?


Am facut de toate. Un lucru minunat la acest film a fost ca niciodata nu stiai ce urma sa faci. Inclin capul in fata lui Peter Berg care a facut un lucru extraordinar. A avut suficienta indrazneala sa faca anumite lucruri care au dat originalitate peliculei. Uneori imi spunea cum vedea el lucrurile, cum ar trebui sa se joace, iar eu ii spuneam ca e nebun. Insa, mai tarziu, s-a dovedit ca a avut dreptate si lucrurile au functionat foarte bine. Se poate vedea cu ochiul liber ca acesta este un film al lui Peter Berg, pentru ca gasesti foarte multe lucruri nebunesti in el.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod