Charlize Theron despre rolul din "Hancock"

John Hancock pe langa faptul ca este alcoolic mai este si cel mai contestat om din Los Angeles. In ciuda faptului ca salveaza vietile oamenilor aflati in pericol, el reuseste sa distruga tot ce-i iese in cale. Atunci cand ii salveaza viata lui Ray Embrey, totul se schimba pentru el.
John Hancock, pe langa faptul ca este alcoolic, mai este si cel mai contestat om din Los Angeles. In ciuda faptului ca salveaza vietile oamenilor aflati in pericol, el reuseste sa distruga tot ce-i iese in cale. Atunci cand ii salveaza viata lui Ray Embrey, totul se schimba pentru el.

In semn de recunostinta pentru ca l-a salvat de la moarte, Ray decide sa-l transforme in bine pe eroul lui. Primul pas in aceasta misiune este atins atunci cand il duce la el acasa pentru a-i face cunostinta cu fiul si cu sotia lui, Mary. Insa, Mary nu-l vrea pe Hancock in viata ei.

"Hancock" este cel mai recent film in care ii vei vedea in rolurile principale pe Charlize Theron si pe Will Smith. Mai multe despre film, despre rolul pe care l-a interpretat sau despre colaborarea cu Will Smith, poti afla din interviul pe care i l-a luat Scott Orlin actritei Charlize Theron.

Ce te-a atras la scenariul peliculei "Hancock"?


Este foarte simplu. Te prinde, pur si simplu, atunci cand il citesti. Acest lucru mi s-a intamplat mie cu "Hancock".Oamenii se grabesc sa spuna ca adevaratele blockbustere sunt date de efecte si de actiune. Ca noi de aici ne platim impozitele si ca actorii joaca in filme numai pentru bani. Will o sa schimbe aceasta microconceptie.

El a lucrat cu oameni foarte talentati si iata un alt motiv pentru care am acceptat sa lucrez la acest film. Am stiu ca o sa facem un film mare impreuna si, in acelasi timp, m-a atras foarte tare pelicula. A semanat foarte mult cu ce s-a intamplat cu "Monster" (n. r. pelicula in care a jucat actrita, in anul 2003). Aceasta poveste a fost de-a dreptul interesanta.

Este important pentru un actor ca fiecare proiect sa-i ofere ceva unic, ceva diferit fata de ce a facut pana la un anumit moment?


Daca este sa fiu cinstita, pentru mine conteaza foarte mult povestea. La randul meu sunt un povestitor si-mi place sa spun povesti bune. Munca mea ca actor este sa prezint aceste povesti. Insa, povestile bune merg mana in mana cu personajele bune.

Hancock este un erou atipic, pentru ca are momente cand face multe greseli. Cum crezi ca va comenta publicul aceasta latura a eroului?


Ne dezvoltam tocmai din cauza acestor lucruri. Nu vedeti cate reviste se folosesc de greselile noastre zilele acestea. Greselile au devenit deja un must have. Ne place sa vedem vedetele dezbracate, luand droguri si fiind arestate. Nu stiu.

Tu o interpretezi Mary Cum ai reusit sa o faci atat de credibila in context. A fost nevoie sa-i imprumuti din atitudinea ta?


Aici este vorba tot despre poveste. Oamenilor le place sa complice lucrurile. Oamenii care incearca sa-si construiasca o lume perfecta, cu siguranta ca ascund un mare secret. Aceasta este Mary. Ea decide, in mod constient, sa traiasca intr-o suburbie si sa fie aceasta mama dedicata fiului ei vitreg si aceasta sotie minunata.

Ea traieste intr-un balon de spuma si tot ce este in acest balon este sacru pentru ea. Oamenii acestia stiu de ce sunt in stare si se sperie. Acest lucru este valabil si pentru Mary. Ea stie foarte bine cine este si de ce este capabila. Acest rol mi se pare foarte complex. Adevarata fata a lui Mary va iesi la iveala in momentul in care Hancock va intra in viata ei. Toate lucrurile de care s-a temut tot timpul apar si ii dau viata peste cap, definitiv.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod