Charlie Sheen e supărat că fiica lui de 18 ani și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți. Actorul dă vina pe fosta lui soție, Denise Richards

Charlie Sheen o învinovățește pe fosta lui soție, Denise Richards, pentru faptul că fiica lor, Sami, și-a făcut cont pe platforma pentru adulți OnlyFans.

„Are 18 ani acum și locuiește cu mama ei. Acest lucru nu s-a întâmplat cât a stat în casa mea”, a declarat pentru Page Six starul din „Doi bărbați și jumătate”, în vârstă de 56 de ani.


„Nu sunt de acord cu acest lucru, dar nu o pot împiedica. Am rugat-o să fie decentă, creativă și să nu își sacrifice integritatea”, a mai spus actorul.


Sami, care a împlinit 18 ani în luna martie, a anunțat pe Instagram, printr-o postare în care purta un costum de baie, că poate fi găsită pe platforma pentru adulți. Ea și-a îndemnat fanii „Dați click pe linkul din bio dacă vreți să vedeți mai mult”.

OnlyFans este un serviciu online unde oamenii pot accesa contra cost conținut exclusiv pentru adulți.
Deoarece o mare parte din conținutul de pe OnlyFans este explicit, utilizatorii trebuie să aibă minimum 18 ani indiferent de rolul pe care aceștia îl aleg, de creator de conținut sau fan.


În postarea de pe platforma online, unde sunt publicate adesea fotografii sau filmulețe nud sau parțial nud, adolescenta i-a îndemnat pe fanii ei să se aboneze pentru a vedea conținut exclusiv.

Ea le-a promis fanilor că va încărca „conținut nou de 2-3 ori pe săptămână” și i-a încurajat să discute cu ea în privat.

Însă tatăl său, celebrul actor Charlie Sheen, nu este de acord cu alegerea făcută de ea.

După ce el și-a arătat nemulțumirea față de gestul fiicei sale, mama acesteia, actrița Denise Richards a reacționat. „Sami are 18 ani, iar această decizie a ei nu se bazează pe locuința în care trăiește.
Tot ce pot să fac ca părinte este să o îndrum și să am încredere în judecata ei, dar ea este cea care face propriile alegeri”, a declarat Richards.


În luna septembrie a anului trecut, în timp ce locuia cu mama sa, Sami a postat pe TikTok un video în care susținea că este „blocată într-un cămin abuziv”. Ea a ales atunci să se mute în casa tatălui său.

„Acum m-am mutat în final din casa Iadului, am avut parte de o trezire spirituală, am două pisici, sunt fericită singură, plină de iubire de sine și am renunțat la liceu”, a mai spus tânăra la acea vreme.

„Sam este uimitoare. O iubesc și îmi iubesc toți copiii necondiționat. Ne distrăm de minune”, a declarat Charlie la acea vreme prin intermediul reprezentantului său.

Potrivit unei surse citate de Page Six, adolescenta s-a mutat din nou cu mama sa, în urmă cu o lună.


Richards a dezvăluit în luna februarie că relația cu fiica sa este în continuare dificilă, dar se pare că în prezent cele două se înțeleg mult mai bine.

În martie, Denise i-a urat fiicei sale la mulți ani într-o postare pe Instagram, în care a scris că o iubește „necondiționat” și că se simte „binecuvântată și recunoscătoare” că este mama ei.

Luna trecută, ele au petrecut împreună Ziua Mamei.
„Te iubesc foarte mult, mama. Nu ai idee cât sunt de recunoscătoare că te am în viața mea”, a scris Sami.

Denise Richards și Charlie Sheen s-au căsătorit în anul 2002, dar relația lor s-a destrămat în 2005, înainte ca cea de-a doua fiică a lor, Lola Sheen, să se nască.


„Când am rămas însărcinată cu Lola, lucrurile au început să se schimbe rapid. A fost o perioadă întunecată. Foarte toxică. Am depus actele de divorț când eram însărcinată în luna a șasea”, a spus Denise în reality show-ul „Real Housewives of Beverly Hills”.

În anul 2011, actrița din „Starship Troopers” a adoptat o fetiță. Ea s-a căsătorit în 2018 cu actorul Aaron Phypers.

La rândul lui, Charlie Sheen s-a căsătorit cu actrița Brooke Mueller în 2008, de care a divorțat în anul 2011. El și Mueller au împreună doi copii, gemenii Bob și Max, în vârstă de 13 ani.

Actorul mai are o fiică în vârstă de 38 de ani, pe nume Cassandra Estevez, din relația cu iubita lui din liceu, Paula Speert.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
14 Iunie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod