Calvarul unei vedete: Avril Lavigne luptă cu boala Lyme, după ce a fost muşcată de o căpuşă

Cântăreaţa canadiană în vârstă de 30 de ani a primit mai multe diagnosticuri greşite şi a zăcut în pat câteva luni înainte de a începe un tratament dificil.

Au trecut aproape doi ani de când Avril Lavigne a primit teribilul diagnostic; în decembrie 2013, ea afla că are boala Lyme şi de atunci trăieşte un coşmar. Luni, în emisiunea de televiziune "Good Morning America", de la postul ABC, artista a vorbit pentru prima dată public despre drama pe care o trăieşte şi despre cum luptă cu maladia infecţioasă care i-a schimbat dramatic viaţa.

"M-am născut a doua oară"
, a spus ea, izbucnind în lacrimi, în timp ce vorbea cu gazda emisiunii, Jesse Palmer, despre drumul anevoios spre vindecare.

"Sunt la jumătatea tratamentului. Mă descurc mai bine acum. Văd că fac progrese... sunt recuoscătoare pentru că mă pot vindeca 100%", a mărturisit vedeta.

Avril a aflat că e infectată cu Lyme în decembrie 2013 şi crede că a fost muşcată de o căpuşă în primăvara acelui an. Apoi a zăcut în pat timp de cinci luni, în casa ei din Ontario. Ceea ce a afectat-o foarte mult a fost faptul că a primit mai multe diagnosticuri greşite. "M-au băgat la computer şi îmi tot spuneau <<Ai sindromul oboselii cronice>>.
Sau îmi ziceau: <<De ce nu încerci să te dai jos din pat, Avril, şi să cânţi un pic la pian?>>. Parcă mă întrebau dacă am depresie. Asta a durat cam o lună"
, a povestit ea.

Cântăreaţa a mers la doctori de top, dar abia după două luni simptomele au început să semene cu manifestarea bolii Lyme. "Am fost la medicul meu, am făcut analize de sânge, dar n-a reuşit să-şi dea seama ce e în neregulă cu mine. Am început să merg la alţi doctori şi le-am zis direct: <<Am boala Lyme.
Ştiu că am. Poţi verifica?>>. Apoi mi-am dat seama că trebuie să caut un specialist în boala Lyme"
, a explicat Avril.

După opt luni în care a căutat răspunsurile la problemele ei de sănătate, Avril Lavigne a găsit, în sfârşit, medicul pe care îl căuta. "Când eşti specialist, poţi să recunoşti boala şi poţi diagnostica simptomele", a spus cântăreaţa.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Iulie 2015
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cris pe 1 Iul 2015, 11:18
    boala lime

    pentru Oblio Capusele stau in iarba si de acolo se urca pe caini, pisici, capre ... animale salbatice si oameni. Sigur ca pentru animalele domestice exista deparazitare dar pentru om nu.

    0
    1

  • Adela Badescu pe 1 Iul 2015, 11:04
    Boala Lime

    Informatia este valabila - ca simptomatologie ,mai ales celor care lucreaza in spatii cu iarba ,in care pot exista capuse[am intalnit un caz in America, la o persoana tanara , careia ii placea sa stea pe iarba ,in parcuri, la picnic, etc.]Greu de diagnosticat datorita manifestarii clinice, comune multor boli- asa cum se spune si in articol .Dar nu s-a scris nimic despre ce este mai important:TRATAMENTUL!!!

    1
    0

  • oblio pe 1 Iul 2015, 08:17
    eh, mde...

    asa e cand stai prea aproape de catei nedeparazitati...

    2
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod